Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

HRRCO Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Δήμας και ο Αντιπρόεδρος κ. Andrey Pogoreletc πήραν μέρος στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης, την πλέον δημοφιλή ετήσια  διοργάνωση με εστίαση στα οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα της Ρωσίας, των αναδυόμενων αγορών αλλά και του κόσμου εν γένει, που προσελκύει κάθε χρόνο πάνω από 10.000 συμμετέχοντες από περισσότερες από 60 χώρες.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης και των σχετικών επαφών υπεγράφη  Μνημόνιο Συνεργασίας με το Roscongress Foundation και άλλα Ευρωπαϊκά – Ρωσικά Επιμελητήρια αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης στοχεύοντας στην ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας και στη δημιουργία μιας κοινής οικονομικής ζώνης από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ,  ενώ συμφωνήθηκε και η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των Οργανισμών που εκπροσωπούν το Ελληνικό και το Ρωσικό Φάρμακο.

Εκ μέρους του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου υπήρξαν επιτυχείς πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ  των Ευρωπαϊκών – Ρωσικών Επιμελητηρίων και την αναβαθμισμένη παρουσία τους στις επόμενες διοργανώσεις του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης.

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Διεθνές Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιήθηκαν σωρεία συναντήσεων με Φορείς και επιχειρήσεις της Ρωσίας όπως είναι: η Ένωση Τραπεζών της Ρωσίας, το Russian Union of Industrials and Entrepreneurs , το Ομοσπονδιακό Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Φαρμακοβιομηχανίας της Ρωσίας, τη Coca – Cola, την Ομοσπονδία των Κατασκευαστών της Ρωσίας, τη Delovaya Russia όπως και συναντήσεις με την Ελληνική αποστολή , επικεφαλής της οποίας ήταν η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.