Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ρεθύμνου το Amari Green Festival 2016

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ρεθύμνου το Amari Green Festival 2016

Aπό 22 έως 24 Ιουλίου στο χώρο της Σχολής Ασωμάτων

 Amari_green_FestΜε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί το Amari Green Festival 2016 από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Ιουλίου στο χώρο της Σχολής Ασωμάτων.

FESTIVAL 4-7-2016Διοργανωτές είναι ο Δήμος Αμαρίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δ.Α Αμαρίου, και η Είδομεν Ρεθύμνου εταιρία τέχνης και πολιτισμού, ενώ την διοργάνωση υποστηρίζουν επίσης το Υπουργείο Πολιτισμού το Επιμελητήριο Ρεθύμνου η Αμάρι Α.Ε Ο.Τ.Α., οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των χωριών του Δήμου Αμαρίου και πλήθος εθελοντών.

Το Amari Green Festival, σύμφωνα με τους οργανωτές είναι ένα φεστιβάλ φύσης, πολιτισμού, ιστορίας, μουσικής, λαϊκής παράδοσης και γαστρονομίας, που έχει ως στόχο όχι μόνο την γνωριμία με την περιοχή και ανάδειξη των κύριων χαρακτηριστικών της, αλλά και τη σύνδεση της με άλλους τόπους, χώρες και κουλτούρες, αποδεικνύοντας την πολυπολιτισμικότητα αλλά και την εξωστρέφεια που χαρακτήριζε την περιοχή του Αμαρίου σε όλη την ιστορική της πορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.