Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στα βραβεία Skytrax World...

Η Emirates αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στα βραβεία Skytrax World Airline Awards 2016

emirates_logo_white+redΗ Emirates αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον κόσμο για το 2016 στα διεθνούς κύρους βραβεία Skytrax World Airline Awards 2016. Παράλληλα η Emirates απέσπασε δύο ακόμη πρωτιές, το βραβείο Καλύτερου Συστήματος Ψυχαγωγίας Εν Πτήσει στον Κόσμο για 12η συνεχόμενη χρονιά, αλλά και το βραβείο Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας για τη Μέση Ανατολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τέταρτη φορά που η Emirates κερδίζει το κορυφαίο βραβείο του θεσμού Skytrax, ενώ συνολικά από το 2001 έχει βραβευθεί με 20 Skytrax World Airline Awards.

Τα βραβεία Skytrax αποτελούν παγκοσμίως σημείο αναφοράς αριστείας για τις αεροπορικές εταιρείες και βασίζονται σε στοιχεία έρευνας ικανοποίησης επιβατών. Για τη φετινή απονομή συλλέχθηκαν στοιχεία από 19,2 εκατ. ερωτηματολόγια με τη συμμετοχή επιβατών από 104 χώρες, καλύπτοντας 280 αεροπορικές εταιρείες.  
Ο Πρόεδρος της Emirates Airline, Sir Tim Clark, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση στα βραβεία Skytrax μας τιμά ιδιαίτερα. Στην Emirates θέτουμε πάντα τους επιβάτες στο κέντρο των υπηρεσιών μας και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να διαμορφώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όσους ταξιδεύουν κάθε μέρα μαζί μας σε όλο τον κόσμο. Επενδύουμε διαρκώς στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ακούμε προσεκτικά τους επιβάτες μας και στη συνέχεια δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους. Το γεγονός ότι αυτά τα βραβεία βασίζονται σε σχόλια επιβατών μας, αποτελεί την υπέρτατη αναγνώριση για την σκληρή δουλειά που καταβάλλουμε για να δημιουργήσουμε την ασύγκριτη εμπειρία της Emirates.»
Σχολιάζοντας το βραβείο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, Edward Plaisted, δήλωσε: «Η ανάδειξη της Emirates ως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία για τέταρτη φορά, αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα και μια πραγματική απόδειξη για τη δημοτικότητά της. Το να μπορείς να ικανοποιήσεις επιβάτες από όλον τον κόσμο δεν είναι ένα εύκολο έργο, ωστόσο η Emirates συνεχίζει να αποσπά θετικά σχόλια από τους επιβάτες για την προσφορά των υπηρεσιών της. Μάλιστα, το σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates κατά τη διάρκεια της πτήσης αποτελεί σημείο αναφοράς και επαίνου από τους επιβάτες, οι οποίοι δεν εντυπωσιάζονται μόνο από το πρόγραμμα, αλλά και από τα υψηλά στάνταρ του λειτουργικού, ειδικά στα αεροσκάφη τύπου A380.»

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Emirates που την αναδεικνύουν ως την Καλύτερη Εταιρεία στον κόσμο  
Η Emirates είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, με ένα εκτεταμένο δίκτυο από 154 προορισμούς σε 81 χώρες και 6 ηπείρους, προσιτούς με εύκολες ανταποκρίσεις μέσω του κόμβου της στο Ντουμπάι. Η εταιρεία λειτουργεί έναν από τους νεότερους και πιο σύγχρονους στόλους αεροσκαφών ευρείας ατράκτου στον κόσμο. Τα αεροσκάφη αυτά δεν είναι μόνο τα πιο αποτελεσματικά στη λειτουργία, αλλά  και τα πιο άνετα για τους επιβάτες, επιτρέποντας έτσι στην Emirates να εγκαταστήσει και να μπορεί να προσφέρει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.  
Κατά τους τελευταίους 12 μήνες, η Emirates έχει εγκαινιάσει μια σειρά από νέα προϊόντα και υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου του νέου καθίσματος της Business Class σε αεροσκάφη τύπου 777-300ER, καθώς και νέα αποκλειστικά σαλόνια αναμονής παγκοσμίως, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 39, με το άνοιγμα των νέων εγκαταστάσεων στο Cape Town. Παράλληλα έχει λανσάρει μία νέα σειρά παιδικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, καθώς και νέα amenity kits για τους επιβάτες της Πρώτης και της Business Θέσης. Επιπλέον, στο μεγαλύτερο μέρος του στόλου της Emirates, συμπεριλαμβανομένων όλων των αεροσκαφών τύπου A380, οι επιβάτες της ανεξαρτήτως θέσης που ταξιδεύουν, μπορούν να απολαύσουν συνδεσιμότητα Wi-Fi εν πτήσει.
Σε ό,τι αφορά το βραβευμένο για 12η συνεχή χρονιά σύστημα ψυχαγωγίας ICE, η Emirates διαθέτει σήμερα 2.689 διαφορετικά κανάλια για τους επιβάτες της, με περισσότερα από 90 παιδικά κανάλια και ακόμα περισσότερες επιλογές οι οποίες περιλαμβάνουν ταινίες blockbuster, τηλεοπτικές σειρές, μουσική και παιχνίδια στον υπολογιστή. Η Emirates μάλιστα έχει επεκτείνει το Live TV σύστημά της σε όλα τα αεροσκάφη του στόλου της, παρέχοντας ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων TV αθλητικών καναλιών με υψηλών προδιαγραφών αθλητικές διοργανώσεις, όπως τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.