Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016 – Το πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων

Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016 – Το πολιτιστικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016» είναι τα Φεστιβάλ στο Θέατρο Αττικού Άλσους, στο Θέατρο Κολωνού και στις Γειτονιές της Αθήνας.

Athens_summer_1Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ανταποκρινόμενος στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες των πολιτών, υλοποιεί περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους και θέατρα, που θα είναι ελκυστικές για όλους τους κατοίκους, τα παιδιά, αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Ο Οργανισμός ενισχύοντας το κοινωνικό του έργο συνεργάζεται με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και αντί εισιτήριου ο κάθε πολίτης κατά την είσοδό του στο θέατρο θα προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν στο «Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων» για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στις παρακάτω παραστάσεις:

  • Στο θέατρο του Αττικού Άλσους στις 11 Ιουλίου στη μουσική παράσταση Γράμματα από τη Γερμανία σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και ποίηση Φώντα Λάδη, με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Αφροδίτη Μάνου
  • Στο Θέατρο Κολωνού στην κωμική όπερα του Jacques Offenbach Η ωραία Ελένη, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Λουκά Καρυτινού στις 19 – 20 – 22 & 23 Ιουλίου.

Η είσοδος στο μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων είναι ελεύθερη, ενώ σε κάποιες παραγωγές υπάρχει συμβολικό εισιτήριο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.