Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Wyndham Hotel Group επεκτείνεται στην Ευρώπη με το πρώτο της ξενοδοχείο...

H Wyndham Hotel Group επεκτείνεται στην Ευρώπη με το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το Wyndham Grand Athens θα προσφέρει προσιτή πολυτέλεια στους επισκέπτες της Αθήνας από τις αρχές του 2017

Hotel WyndhamΗ Wyndham Hotel Group, η μεγαλύτερη, ως προς τον αριθμό των ξενοδοχείων της, εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει, το πρώτο τρίμηνο του 2017, το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Wyndham Grand Athens στο κέντρο της Αθήνας, φέρνοντας στην πόλη την έννοια της προσιτής πολυτέλειας. Τα ταξίδια είναι η καλύτερη δικαιολογία για να απολαμβάνει κανείς την πιο όμορφη πλευρά της ζωής, και τα Wyndham Grand Hotels και Resorts προσφέρουν, πραγματικά, αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand δεν είναι, κατά κανένα τρόπο, εξεζητημένα. Σχεδιάζονται ώστε να είναι προσιτά, με απλά και πεντακάθαρα δωμάτια, χαλαρωτικά spa, μοναδικές εμπειρίες εστίασης και πολλές άλλες υπηρεσίες. Το Wyndham Grand Athens βρίσκεται στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2), όπου η Zeus International, υπεύθυνη για τη λειτουργία εννέα ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη, έχει ήδη ξεκινήσει τη μεταμόρφωση του κτηρίου, ιδιοκτησίας ΒΙΟΧΑΛΚΟ, που στέγαζε μέχρι πρόσφατα το Athens Imperial. Όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, το Wyndham Grand Athens θα έχει 273 δωμάτια, 2.500τ.μ. χώρων για συνέδρια και εκδηλώσεις, εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα καταπληκτικό Roof Garden 450τ.μ., με πισίνα και θέα 360° σε όλη την Αθήνα. Η θέση του ξενοδοχείου -δίπλα στο Μετρό και πολύ κοντά σε πολλά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της πόλης- το καθιστά ιδανικό προορισμό, τόσο για επαγγελματικά ταξίδια, όσο και για διακοπές.

Ο Dan Ruff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΜΕΑ της Wyndham Hotel Group δήλωσε: «Wyndham Grand Hotels and Resorts θα βρείτε σε μερικά από τα πιο περιζήτητα σημεία του κόσμου, όπως η Σαγκάη, η Κωνσταντινούπολη, η Ντόχα, το Σάλτσμπουργκ, το Σικάγο, το Ορλάντο και, σύντομα, η Αθήνα. Η Αθήνα δεν είναι παρά η πρώτη μας στάση στην Ελλάδα, καθώς διαβλέπουμε ευκαιρίες για πολλά από τα brands μας σε όλη τη χώρα, από το κέντρο πόλεων, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, έως τους προορισμούς διακοπών στα Ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική χώρα.

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημειώνει: «Η εταιρεία μας εμπλέκεται σε ένα μεγάλο φάσμα συμβουλευτικών έργων, από την ανάπτυξη και τη διαχείριση ξενοδοχείων ως το turnaround management. Παρακολουθούμε εδώ και καιρό την Ελληνική αγορά, αναζητώντας την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία στον ξενοδοχειακό τομέα. Πιστεύουμε πως λείπει από την Αθήνα ένα ξενοδοχείο-ναυαρχίδα που θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με ενδιαφέρον, “τοπικό” χρώμα, και σκοπεύουμε να καλύψουμε αυτή την έλλιψη με το Wyndham Grand Athens, που θα ανοίξει την ερχόμενη χρονιά».

Όλα τα ξενοδοχεία Wyndham Grand στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ευρωπαϊκή Ασία και την Αφρική (EMEA), συμμετέχουν στο πρόγραμμα Wydham Rewards®, το απλό και επαναστατικό πρόγραμμα πιστότητας της Wyndham Hotel Group, που προσφέρει στα μέλη του γενναιόδωρη δομή πόντων μαζί με ένα σύστημα πάγιας εξαργύρωσης, με δωρεάν διαμονές σε 73 χώρες του κόσμου. Είναι το πρώτο τέτοιο πρόγραμμα πιστότητας στην αγορά των μεγάλων ξενοδοχείων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εγγραφούν δωρεάν, οι πελάτες θα πρέπει να επισκέπτονται το www.wyndhamrewards.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.