Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Cretan Village των Aldemar Resorts υποδέχεται τη νέα σεζόν ανακαινισμένο και...

Το Cretan Village των Aldemar Resorts υποδέχεται τη νέα σεζόν ανακαινισμένο και με ανανεωμένη διάθεση!

Cretan_village-1 Cretan_villageΣε χρώματα καλοκαιρινά ντύθηκαν 104 δωμάτια του ξενοδοχείου Cretan Village στη Χερσόνησο της Κρήτης, περιμένοντας τους φετινούς τους επισκέπτες. Η διακόσμηση έγινε πιο ανάλαφρη και ενισχύθηκε το νησιωτικό στυλ, που παραπέμπει στην απέρριτη, κλασσική ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού, και συνηγορεί στον ξεχωριστό χαρακτήρα του ξενοδοχείου.Ανακαινίστηκε πλήρως και η υποδοχή του ξενοδοχείου, δημιουργώντας έναν χώρο φωτεινό και ιδιαίτερα ελκυστικό, για ένα αυθεντικό «Καλώς Ορίσατε!»

Στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου, ανανεώθηκαν στυλιστικά η ταβέρνα και η κεντρική πισίνα, ενώ οι κοινόχρηστες τουαλέτες εφοδιάστηκαν με καινούργιο εξοπλισμό.

Οι εργασίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου – που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του χειμώνα –  έγιναν με γνώμονα τον εξωραϊσμό των εγκαταστάσεων, διατηρώντας όμως, στο ακέραιο, το ιδιαίτερο ύφος του Cretan Village, που το καθιστά τόσο εξαιρετικά δημοφιλές σε όσους το επισκέπτονται.

Όπως δήλωσε και ο αντιπρόεδρος των Aldemar Resorts, κος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: «Οδηγούμενοι από το πνεύμα της απαράμιλλης Κρητικής φιλοξενίας, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε μια συνολική εμπειρία διακοπών στους πελάτες μας, όπου κάθετι έχει τη σημασία του. Για εμάς, κάθε επισκέπτης είναι φιλοξενούμενός μας, και οφείλουμε να κάνουμε τη διαμονή του όσο πιο απολαυστική γίνεται. Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι οι πελάτες των Aldemar Resorts επιλέγουν να τα επισκεφθούν ξανά και ξανά. Την εμπιστοσύνη την κερδίζεις, δεν σου χαρίζεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.