Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση FedHatta με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του «Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου»

Συνάντηση FedHatta με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του «Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου»

festivalathinon-fedhattaΤην Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της FEDHATTA, στα γραφεία της, με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του «Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου» κ. Βασίλη Θεοδωρόπουλο και την κα Ορσία Σοφρά. Από την πλευρά της FEDHATTA συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Στάθης Σκρέτας και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Παλιούρας.

Ο διευθυντής του Φεστιβάλ ενημέρωσε αναλυτικά τους εκπροσώπους του κλάδου για το πρόγραμμα των παραστάσεων και των εκδηλώσεων του 2016. Συζητήθηκε η ανάγκη δυναμικής ανάδειξης του Φεστιβάλ στις διεθνείς αγορές, με στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του των διεθνών επισκεπτών της χώρας μας.

Από την πλευρά της FEDHATTA έγινε μία σύντομη παρουσίαση της πρωτοβουλίας «ΔΩΔΕΚΑ», που προάγει και τον πολιτιστικό τουρισμό. Η Ομοσπονδία δεσμεύτηκε να εντάξει δυναμικά και το πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου» στο περιεχόμενο του «ΔΩΔΕΚΑ», συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματικότερη προβολή του.

Συμφωνήθηκε η άμεση ανανέωση της συνάντησης προκειμένου, μέσα από τη στενή συνεργασία, να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρος προγραμματισμός τόσο του συνόλου των παραστάσεων και εκδηλώσεων του Φεστιβάλ όσο και των ενεργειών από την πλευρά της Ομοσπονδίας για την προώθησή τους στις διεθνείς αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.