Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο RPK, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ

Στο RPK, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ

IMG_1417Συνέντευξη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού  RPK παραχώρησε τη Τετάρτη 22 Ιουνίου, ο  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο οποίος επισκέπτεται τη Μόσχα  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ για τον εορτασμό του αφιερωματικού έτους Ελλάδας- Ρωσίας 2016. Πρόκειται για ένα από τα πλέον δημοφιλή τηλεοπτικά δίκτυα της Ρωσίας στον τομέα του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ  με υψηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου κοινό,  κυρίως από το χώρο των επιχειρήσεων.

 

IMG_1410Μιλώντας στο RPK, ο  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ αναφέρθηκε αναλυτικά:
 στις νέες θεματικές μορφές τουρισμού που  προσφέρει η χώρα μας όπως ο  θρησκευτικός, ο ιαματικός, ο αθλητικός τουρισμός, καθώς  και στην  ενίσχυση του αστικού  τουρισμού  ( city breaks) στο πλαίσιο της εθνικής  στρατηγικής επέκτασης της τουριστικής περιόδου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους,
στους λιγότερο γνωστούς στο ρωσικό κοινό τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας με  ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και πληθώρα δυνατοτήτων για εναλλακτικές δράσεις αναψυχής και ευεξίας,
IMG_1409στην εξομάλυνση της διαδικασίας θεώρησης visa  καθώς- και σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του Γενικού προξένου της Ελλάδας στη Ρωσία- οι θεωρήσεις γίνονται πλέον  εντός 48 ωρών από την κατάθεση των δικαιολογητικών.
στην έκπτωση 20% που προσφέρεται  στους ρώσους τουρίστες για τις αγορές τους στην Ελλάδα ,καθώς η Ρωσία είναι μία από τις τέσσερις τιμώμενες χώρες εκτός Ε.Ε. ( οι άλλες τρεις είναι οι ΗΠΑ ,Ισραήλ και Τουρκία) για τις οποίες ισχύει  το μέτρο αυτό.
Ο ΕΟΤ παρέθεσε, το βράδυ, δεξίωση σε ρώσους δημοσιογράφους του τουριστικού και του οικονομικού ρεπορτάζ καθώς και σε εκπροσώπους των μεγαλύτερων ρωσικών  Τ.Ο.s .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.