Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ποσειδώνια 2016: To Aktina Travel Group και η Lufthansa μας ταξιδεύουν στις...

Ποσειδώνια 2016: To Aktina Travel Group και η Lufthansa μας ταξιδεύουν στις κουζίνες του κόσμου με οδηγό τον διάσημο σεφ Βασίλη Καλλίδη

Την Πέμπτη 9/6 και ώρα 4μμ-7μμ το δεύτερο event «Ταξίδια Γεύσεων» με καλεσμένο τον αγαπημένο chef στο κοινό περίπτερο των δύο εταιρειών (στο Hall 1- Stand 1.503)

ΑΚΤΙΝΑ_LUFTHANSA_POSIDONIAΠρωτότυπα γαστρονομικά ταξίδια ετοιμάζουν για τους επισκέπτες της έκθεσης «Ποσειδώνια 2016» ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα Aktina Travel Group, και η κορυφαία ευρωπαϊκή αερoπορική εταιρεία Lufthansa.

Στα «Ταξίδια Γεύσεων» που συνδιοργανώνουν οι δύο εταιρείες, ο αγαπημένος chef Βασίλης Καλλίδης μας ταξιδεύει μέσα από πρωτότυπα γευστικά μονοπάτια σε αγαπημένους προορισμούς σε όλον τον κόσμο: Dumplings από το Χονγκ Κονγκ, παραδοσιακοί ελληνικοί κεφτέδες με τζατζίκι, μεξικάνικο γουακαμόλε, αμερικάνικα hot-dog, γερμανικά πρέτσελ, αλλά και άφθονη μπύρα είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις που θα ετοιμάζει και θα σερβίρει live ο αγαπημένος chef την Πέμπτη 9/6 από τις 16.00 έως τις 19.00 στο κοινό περίπτερο του Aktina Travel Group και της Lufthansa με αριθμό 1503 στο Hall 1 του Athens Metropolitan Expo.

Και οι εκπλήξεις από τις δύο εταιρείες δε σταματούν εδώ. Όσοι επισκεφτούν το περίπτερο θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στη μεγάλη κλήρωση για δύο αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Υόρκη ή Ρίο ντε Τζανέιρο, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής, και να ταξιδέψουν με το υπερσύγχρονο Βoeing 747-800, προσφορά του Aktina Travel Group και της Lufthansa.

Ένα Boeing 747–8 εμφανίζεται “μαγικά” στο περίπτερο!

Επίσης, μια απίστευτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μπορούν να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν το περίπτερο των δύο εταιρειών. Φορώντας τα απίθανα Cardboard Virtual Reality γυαλιά της Lufthansa θα μεταφερθούν εικονικά στο εσωτερικό ενός Boeing 747-8 και θα γνωρίσουν τις κατηγορίες θέσεων των διηπειρωτικών πτήσεων της Lufthansa μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας του διαδραστικού βίντεο 360ο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.