Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος συνάντηση γνωριμίας...

Παγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος συνάντηση γνωριμίας μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και της νέας Προέδρου του ΣΒΘΚΕ

σβθκεΤη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος συνάντηση γνωριμίας μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και της νέας Προέδρου του ΣΒΘΚΕ, κας Ελένης Κολιοπούλου, παρουσία και της Γενικής Διευθύντριας του ΣΒΘΚΕ, κας Φρόσως Δαγλαρίδου.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν στην επιχειρηματικότητα τόσο στη Μαγνησία αλλά και γενικότερα στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα κοινού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, όπως ζητήματα φορολογικού περιεχομένου, αδειοδοτήσεων και χρηματοδότησης των επιχειρήσεων. Επιπλέον οι δύο πλευρές εστίασαν στις ευκαιρίες και τις δυνατότητες συνεργασίας που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μεταξύ των μεταποιητικών και των τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και τις δυνατότητες συμμετοχής των μελών της Ένωσης σε προγράμματα του ΕΠΑΝΕΚ που διαχειρίζεται η ΑΕΔΕΠ, καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης του αεροδρομίου.

Η κα Κολιοπούλου δήλωσε ότι ο ΣΒΘΚΕ πρόκειται να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, προκειμένου το αεροδρόμιο να καταστεί βιώσιμο. Τέλος, συζητήθηκε η διεύρυνση και ενδυνάμωση της συνεργασίας της Ένωσης με το Δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas, του οποίου μέλος είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος.

Την ίδια μέρα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κος Γιώργος Ζαφείρης, σε εκδήλωση που έγινε στο Βόλο στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Φθιώτιδας, κος Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε υπόμνημα με όλα τα καίρια προβλήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, όπως είναι το ΕΝΦΙΑ, η αύξηση φόρων καθώς και το «ειδικό τέλος διανυκτέρευσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.