Αρχική Αεροπορικά Νέα ΟΣΥΠΑ: Ανεστάλη η πενθήμερη απεργία που είχε προκηρυχθεί από τη Δευτέρα 20...

ΟΣΥΠΑ: Ανεστάλη η πενθήμερη απεργία που είχε προκηρυχθεί από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου

OSYPAΑνεστάλη η πενθήμερη απεργία που είχε προκηρυχθεί από τους εργαζομένους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει από Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών, «σαν ένα ελάχιστο δείγμα γραφής της καλής θέλησης και προσφοράς των εργαζομένων, αφουγκραζόμενοι την ανησυχία όλων των παραγόντων του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών, καθώς επίσης αποδεχόμενοι τις σχετικές δεσμεύσεις του κ. υπουργού».

Ο υπουργός  Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, έδωσε στους συνδικαλιστές για διαβούλευση ένα σχέδιο οργανογράμματος που το βρήκαν κατ’ αρχήν αποδεκτό και τους είπε ότι «συμφωνεί να παραμείνουν  τα 25 περιφερειακά αεροδρόμια στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, προς όφελος της εθνικής Οικονομίας, της γεωπολιτικής στρατηγικής της χώρας και της κοινωνικής πολιτικής του κράτους».

«Θέλουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. υπουργός θα συνεχίσει τον ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με την Ομοσπονδία» είπαν μετά τη συνάντηση οι συνδικαλιστές, «ώστε να μη μας διαψεύσει, σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της δημόσιας ΥΠΑ και την επανένταξη σε αυτήν των 23 κρατικών αεροδρομίων, για το καλό της χώρας και της εθνικής οικονομίας και μόνο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.