Αρχική Αεροπορικά Νέα Νυχτερινό Γκραν Πρι της Formula1 στη Σιγκαπούρη: Ανακοινώθηκε το πρώτο κύμα μουσικών...

Νυχτερινό Γκραν Πρι της Formula1 στη Σιγκαπούρη: Ανακοινώθηκε το πρώτο κύμα μουσικών εκδηλώσεων

Νυχτερινό Γκραν Πρι της Formula1 στη Σιγκαπούρη με τη συμμετοχή των Queen + Adam Lambert, Kylie Minogue, Bastille, Pentatonix και KC and the Sunshine Band

Asian Aviation_Singapore Airlines copyΗ Singapore GP Pte Ltd ανακοίνωσε την πρώτη φάση του προγράμματος ψυχαγωγίας  για το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης 2016 FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX, που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα χρωματίσουν με τις φωνές τους την εορταστική ατμόσφαιρα στο Marina Bay Street Circuit, στο λιμάνι της Σιγκαπούρης, περιλαμβάνονται οι Queen + Adam Lambert, Kylie Minogue, Bastille, Pentatonix και KC and the Sunshine Band.


Οι κάτοχοι των εισιτηρίων του 2016 FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX θα απολαύσουν εκτός από την αγωνιστική δράση και συναυλίες.

Για να προσφέρει στους θεατές αυτού του μεγάλου γεγονότος μία βελτιωμένη εμπειρία, το πάρκο Padang θα αναδιαμορφωθεί με την τοποθέτηση της μεγαλύτερης υπαίθριας σκηνής της Σιγκαπούρης ανάμεσα στα τμήματα Padang Grandstand A και Padang Grandstand B, απέναντι από το Connaught Drive και το Esplande Park.

Οι Queen + Adam Lambert θα εμφανιστούν στη σκηνή του Padang στις 17 Σεπτεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.