Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεγάλη συμμετοχή από το εξωτερικό στα «Ποσειδώνια 2016»

Μεγάλη συμμετοχή από το εξωτερικό στα «Ποσειδώνια 2016»

aktina_posidonia16Με ένα σημαντικό αριθμό εκθετών και επισκεπτών που αναμένεται να ταξιδέψει από το εξωτερικό και συνολικά με περισσότερους από 19.000 επισκέπτες, ξεκινά στις 6 Ιουνίου η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση “Ποσειδώνια 2016”. Το Αktina Travel Group, ο κορυφαίος ελληνικός ταξιδιωτικός οργανισμός στη χώρα, θα παρέχει, ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της Έκθεσης, το σύνολο των
ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε εκθέτες, συνέδρους και επίσημους προσκεκλημένους.


Έχοντας άρτια τεχνογνωσία και αξιοποιώντας τη μεγάλη παράδοση 40 ετών στην παροχή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε ναυτιλιακές εταιρείες, το Αktina Travel Group ανταποκρίνεται με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις μιας έκθεσης που αποτελεί το σημείο συνάντησης της παγκόσμιας ναυτιλιακής
βιομηχανίας και αντανακλά το μέγεθος αλλά και την εμβέλεια της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας.

Παράλληλα, το Αktina Travel Group θα συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2016» και ως εκθέτης ενώνοντας τις δυνάμεις του με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία, Lufthansa. Στο κοινό περίπτερο των δύο εταιρειών (Hall 1- Stand 1.503), οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές λύσεις τόσο για τη μεταφορά πληρωμάτων όσο και για τη συνολική κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών των στελεχών των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών.
Επιπλέον, εντός του περιπτέρου θα οργανωθούν γαστρονομικές εκπλήξεις από τον αγαπημένο chef Βασίλη Καλλίδη (στις 7 και 9 Ιουνίου από τις 4μμ έως τις 6μμ).

Τέλος, για τους επισκέπτες του περιπτέρου, θα κληρωθούν 2 αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) με το υπερσύγχρονο Βoeing 747-800 και διαμονή για Νέα Υόρκη ή Ρίο ντε Τζανέιρο, προσφορά του Aktina Travel Group και της Lufthansa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.