Αρχική Αεροπορικά Νέα Η STAR ALLIANCE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η STAR ALLIANCE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η STAR ALLIANCE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Star Alliance όρισε τον κ. Jeffrey Goh ως Διευθ. Σύμβουλο της Star Alliance, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2017, για να διαδεχθεί τον κ. Mark Schwab, ο οποίος θα αποσυρθεί στο τέλος του έτους.

Ο κ. Jeffrey Goh (47) θα είναι ο νέος επικεφαλής της Star Alliances Services GmbH, η οποία εδρεύει στη Γερμανία και συντονίζει τις δραστηριότητες της μεγαλύτερης και πιο έμπειρης αεροπορικής συμμαχίας παγκοσμίως.

«Αυτή η πρώιμη απόφαση θέτει τα θεμέλια για μια ομαλή μετάβαση της ηγεσίας της συμμαχίας», δήλωσε ο κ. Calin Rovinescu, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. «Ο κ. Mark Schwab ηγήθηκε της Συμμαχίας σε μια σημαντική περίοδο. Έπειτα από μια δεκαετία και πλέον προσχωρήσεων νέων αεροπορικών εταιρειών μελών σε σημαντικές και στρατηγικές αγορές ανά την υφήλιο, η συμμαχία άλλαξε σημείο εστίασης προς μια στενότερη ενσωμάτωση υπηρεσιών, συστημάτων και διαδικασιών εξυπηρέτησης επιβατών.

«Με τον Jeffrey επιλέξαμε έναν έμπειρο επαγγελματία της αεροπορίας, ο οποίος είναι γνωστός στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας και σεβαστός από αυτές και θα μπορέσει να ηγηθεί της συμμαχίας εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον της παγκόσμιας αεροπορίας κατά τα επόμενα χρόνια.»

«Τα τελευταία πέντε χρόνια αποτέλεσαν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία στην καριέρα μου στην αεροπορία η οποία μετράει 42 χρόνια», δήλωσε ο νυν Διευθ. Σύμβουλος της Star Alliance, κ. Mark Schwab. «Πρόκειται για μια πρόκληση που παρέχει κίνητρα για την αλλαγή και την πρόοδο σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον ώστε να ανταποκριθούμε στις αναπτυσσόμενες ανάγκες των επιβατών της αεροπορίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαι πεπεισμένος ότι η Συμμαχία μας είναι έτοιμη για ένα συναρπαστικό μέλλον.»

«Είναι πραγματικά τιμή μου», δήλωσε ο κ. Jeffrey Goh. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό να προσδίδουμε, όχι μόνο μεγαλύτερη αξία στις αεροπορικές εταιρείες μέλη μας, αλλά και να προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να πρωτοπορούμε, με γνώμονα το συμφέρον των περισσότερων από 600 εκατομμύρια επιβατών που πετούν με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance κάθε χρόνο. Προσβλέπω στο να συνεχίσω το σπουδαίο έργο των προκατόχων μου και τη στενή συνεργασία με τα μέλη μας ώστε να παραμείνουμε η ισχυρότερη αεροπορική συμμαχία παγκοσμίως.»

Ο κ.Jeffrey Goh είναι Διοικητικός Γενικός Διευθυντής και Γενικός Σύμβουλος της Star Alliance, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη στρατηγικής και μελών, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τα συνδυαστικά εφοδιαστικά έργα και έργα σχετικά με καύσιμα, καθώς και τη νομική και οικονομική διαχείριση και διαχείριση έργου. Ο Jeffrey Goh εντάχθηκε στην Star Alliance το 2007 από την Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) και πριν από αυτό δίδασκε νομική και εργαζόταν ως δικηγόρος. Διαθέτει διδακτορικό στις αρχές και πολιτικές ρύθμισης του ανταγωνισμού και τη ρύθμιση αεροπορικών εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.