Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Cathay Pacific Airways εντάσσει το XWB A350 στο στόλο της

Η Cathay Pacific Airways εντάσσει το XWB A350 στο στόλο της

A350-900 CPA_TAKE OFF (1)_Η αεροπορική εταιρία Cathay Pacific Airways γίνεται η έκτη αεροπορική εταιρεία που θα λειτουργήσει το πιο σύγχρονο και πιο αποδοτικό αεροσκάφος ευρείας ατράκτου του κόσμου με κινητήρα twin. Το πρώτο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας που διαθέτει την νέα εξωτερική εμφάνιση του αερομεταφορέα, έφτασε στη βάση του στο Χονγκ Κονγκ.

Η Cathay Pacific έχει διαμορφώσει το A350-900 της με premium διάταξη τριών “class” με σύνολο 280 θέσεις, που διαχωρίζονται ως εξής: 38 στην Business Class, με θέσεις που γίνονται κρεβάτια, 28 στο Premium Economy και 214 στην κύρια καμπίνα. Αν και αρχικά η εταιρία πετούσε σε περιφερειακά δρομολόγια, με την απόκτηση του αεροσκάφους A350-900, η εταιρία θα πραγματοποιεί και μακρών αποστάσεων δρομολόγια αργότερα στη διάρκεια αυτού του έτους.

Συνολικά η Cathay Pacific έχει παραγγείλει 48 A350 XWB και επιπλέον 22 A350-900s και 26 από τα μεγαλύτερα A350-1000s.

Το A350 XWB διαθέτει τελευταία αεροδυναμική σχεδίαση, άτρακτο από ίνες άνθρακα και στα φτερά, καθώς και νέους κινητήρες της Rolls-Royce για καλύτερη κατανάλωση καυσίμων. Μαζί, όλες αυτές οι τελευταίες τεχνολογίες φέρνουν απαράμιλλα επίπεδα της επιχειρησιακής απόδοσης, με μείωση 25%  σε κατανάλωση καυσίμων και  εκπομπές ρύπων, και σημαντικά χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Η ευρυχωρία, ησυχία, το όμορφο εσωτερικό περιβάλλον  και ο εξαιρετικός φωτισμός που διαθέτει η καμπίνα, συμβάλλουν στα κορυφαία επίπεδα άνεσης και ευημερίας, θέτοντας νέα πρότυπα όσον αφορά την εμπειρία της πτήσης για όλους τους επιβάτες.

Έως σήμερα, η Airbus έχει καταγράψει συνολικά 798 παραγγελίες για το A350 XWB από 42 πελάτες σε όλο τον κόσμο, που ήδη καθιστώντας το ως ένα από τα  πιο επιτυχημένα ευρείας ατράκτου  αεροσκάφη που υπάρχουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.