Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στο αεροδρόμιο της Αθήνας για μία ακόμη εμφάνιση, αυτή τη φορά με ελληνική και βιεννέζικη οπερέτα!

gnoposterΈνα χρόνο μετά την εμφάνιση-έκπληξη που πλημμύρισε το αεροδρόμιο με διάσημες άριες και «μάγεψε» τους ταξιδιώτες που είχαν την τύχη να βρεθούν σε μία… «οπερετική αναχώρηση», την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, η Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να ευχηθεί «καλό ταξίδι», με ελληνική και βιεννέζικη οπερέτα!

 Έτσι, την Παρασκευή στο χώρο του αεροδρομίου, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις νέους ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – την υψίφωνο Ελένη Κουτσουμπή, τη μεσόφωνο Ελένη Βουδουράκη και τον βαρύτονο Χρήστο Λάζο – που θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες, με συνοδεία από πιάνο. Με την λυρική τέχνη και τις εντυπωσιακές φωνές τους, οι ερμηνευτές της ΕΛΣ θα συνοδεύσουν τους ταξιδιώτες λίγο πριν από την αναχώρησή τους, προσφέροντας μια μοναδική οπερετική εμπειρία.

 Η δεύτερη εμφάνιση του μεγαλύτερου πολιτιστικού οργανισμού της χώρας, είναι μια ακόμη πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το αεροδρόμιο, διαχρονικό υποστηρικτή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Fly me to the Moon», μια συνεργασία του ΔΑΑ με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture που συνεχίζεται και φέτος.

 ·  Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 12:00 (2 παραστάσεις των 20΄), Επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3, περιοχή ελεύθερης πρόσβασης

Εθνική Λυρική Σκηνή

 Η Εθνική Λυρική Σκηνή έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να ταξιδέψει την τέχνη της όπερας σε μέρη απρόσμενα και απρόβλεπτα. Με την πολιτική εξωστρέφειας, που στοχεύει στην εξοικείωση του μη εξειδικευμένου κοινού με την λυρική τέχνη, έχει καταφέρει να φέρει σε επαφή με την όπερα ένα ευρύ φάσμα κοινού και να την κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας και όχι μόνον.

Ένα σημαντικό ορόσημο για την Εθνική Λυρική Σκηνή και τον πολιτισμό μας, αναμένεται να αποτελέσει η μεταστέγασή της στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο. Λίγο πριν από την «απογείωση» στη νέα στέγη της, όπου αναμένεται να δημιουργηθεί ένας  σημαντικός πόλος έλξης του κοινού από τη χώρα μας και το εξωτερικό, η ΕΛΣ επισκέπτεται το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την επίσημη πύλη υποδοχής χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη, προσφέροντας στιγμές  αισθητικής και μουσικής απόλαυσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.