Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά SETE Training και Gastronomy Essentials: O Pastry Chef, Christophe Messina, επισκέπτεται την...

SETE Training και Gastronomy Essentials: O Pastry Chef, Christophe Messina, επισκέπτεται την Αθήνα, για ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής

cours_de_cuis_et_patissΛίγες μέρες πριν την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Ritz Paris και της παγκοσμίου φήμης σχολή “Ecole Ritz Escofier”, ο Pastry Chef, Christophe Messina, επισκέπτεται την Αθήνα, στις 10 & 11 Μαΐου 2016 για ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, το οποίο σηματοδοτεί την επανεμφάνιση της σχολής στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Υπό τον συντονισμό της Gastronomy Essentials και σε συνεργασία με το SETE Training, το σεμινάριο έχει σκοπό να συνδέσει την παράδοση με το σήμερα. Στις δύο ημέρες, θα παρουσιαστούν κλασσικές συνταγές ζαχαροπλαστικής, του μεγάλου Γάλλου Αρχιμάγειρα, Auguste Escoffier, που έμειναν χαραγμένες, στην παγκόσμια γαστρονομική ιστορία καθώς επίσης και συνταγές, με όλες τις σύγχρονες τεχνικές «υψηλής» ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως.

Οι συμμετέχοντες, πέρα από τη μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτούν από την καλύτερη σχολή ζαχαροπλαστικής, θα παραλάβουν πιστοποιητικό από την Ritz – Escofier, μαζί με εγχειρίδιο σημειώσεων του διήμερου σεμιναρίου.

Θα υπάρχει γευστική δοκιμή σε όλες τις συνταγές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε πατήστε εδώ.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.