Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά SCALE SUITES – LUXURY RESIDENCE: Νέα προσέγγιση στην πολυτελή υποδομή φιλοξενίας της...

SCALE SUITES – LUXURY RESIDENCE: Νέα προσέγγιση στην πολυτελή υποδομή φιλοξενίας της Αθήνας

ScaleSuites210941V-800x600Πρόκειται για επένδυση της εταιρείας ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ, μέσω της οποίας η εταιρεία εισέρχεται στον τουριστικό & ξενοδοχειακό κλάδο.

Επισημαίνεται ότι το SCALE SUITES – LUXURY RESIDENCE  που άνοιξε τις πύλες του το 2015 βρίσκεται στον Άλιμο  Αττικής, πλησίον της παραλιακής. Υπό την ιδιοκτησία και διαχείριση της εταιρείας  ΟΙΝΟΗ  ΑΕΒΤΕ, το συγκρότημα  διαμορφώθηκε από πλευράς εγκαταστάσεων και υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικήs αγοράς.

Υπογραμμίζεται ότι ήδη οι υψηλές πληρότητες που συγκεντρώνει η λειτουργία του συγκροτήματος SCALE SUITES – LUXURY RESIDENCΕ εδράζεται στο γεγονός ότι η μονάδα συνδυάζει άρρηκτα τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις διαμονής με τις ποιοτικές υπηρεσίες ενός πολυτελούς και μοντέρνου ξενοδοχείου.

MARIA FRAGOUDAKIΌπως επισημαίνει η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κα Μαρία Φραγκουδάκη: «στην εταιρεία ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ επενδύσαμε με στόχο ο επισκέπτης να βρίσκει την άνεση και την πολυτέλεια μέσα στο διαμέρισμα του και όχι έξω από αυτό. Στο να βρίσκεται δηλαδή στην πολυτέλεια του σπιτιού του. Επενδύσαμε στην ιδέα των επιπλωμένων διαμερισμάτων με ξενοδοχειακό service. Δηλαδή επιπλωμένα διαμερίσματα που δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει  «σαν στο σπίτι του». Διαμερίσματα των 58 έως 120 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένα με άνετους χώρους υποδοχής, κρεβατοκάμαρες, κουζίνα, μπάνια, υπόγειο πάρκινγκ, τεράστιες περιφερειακές βεράντες δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει τη θέα  προς το Σαρωνικό στον εντελώς δικό του χώρο. Το service παρέχεται “customized”. Με το επαγγελματικά έμπειρο προσωπικό που διαθέτει  το Scale suites προσφέρει ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες 24 ώρες την ημέρα».
Η κα Μαρία Φραγκουδάκη, συνεχίζοντας τονίζει ότι το SCALE SUITES που αποτελεί έργο της μητέρας της Λουίζας Καλλιγά, άντλησε την επωνυμία του από την ελληνική λέξη «κλίμαξ», «κλίμακα» με την έννοια της ανάπτυξης, προσαρμογής, προόδου αλλά και προσήλωσης στην τέχνη της φιλοξενίας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει : «Αυτό το όνομα θέλησε να δώσει η οικογενειακή εταιρεία ΟΙΝΟΗ στο νέο της δημιούργημα που έχει ως στόχο την αναβάθμιση της τουριστικής φιλοξενίας σε διττό ρόλο. Στο ρόλο του «επισκέπτη φιλοξενούμενου» αλλά και του «ως αν ιδιοκτήτη» διαμερίσματος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Ο χειρισμός του μεγάλου χώρου ως τουριστικό κατάλυμα είναι κάτι νέο στην Ελλάδα. Η πατρίδα μας είναι χώρος φιλοξενίας από αρχαιοτάτων χρόνων προσφέροντας τον ήλιο, την θάλασσα, την καλή διάθεση αλλά και τις νέες ιδέες στην καινοτομία, στην σκέψη, την δημιουργικότητα, με μέτρο πάντα  τον άνθρωπο.
Στο SCALE SUITES υπάρχουν όλα αυτά και χωρούν άνετα. Με μέτρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες ανάγκες του στην μετακίνηση και την μετεγκατάσταση, του προσφέρουμε μεγαλόθυμα την τεράστια πείρα του management που διαθέτουμε για την εξυπηρέτηση του.
Ο χώρος που φιλοξενείται ο επισκέπτης μας είναι με τέχνη και γούστο φτιαγμένος μοντέρνος και υπερβολικά άνετος διότι επενδύσαμε στην smart άνεση μέσα στον χώρο φιλοξενίας».
Σημειώνεται ότι στα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου καταγράφεται το γεγονός ότι η κα Φραγκουδακη, η οποία εργάζεται ως ζωγράφος και έργα της φιλοξενούνται σε αρκετές γκαλερί του εξωτερικού και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, έχει δώσει έμφαση στην ανάδειξη της τέχνης και έχει επιμεληθεί η ίδια το καλλιτεχνικό κομμάτι του SCALE SUITES.

Δίνοντας στη μονάδα έναν έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα, η κα Φραγκουδάκη φιλοξενεί έργα δικά της καθώς και άλλων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Υπογραμμίζεται  ότι κάθε σουίτα έχει έργα ζωγραφικής εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά καθώς και αντικείμενα τέχνης ειδικά φτιαγμένα για το SCALE SUITES.
Οι λόγοι δημιουργίας της μονάδας, σύμφωνα με την κα Φραγκουδάκη, εστιάζονται στην :
Παρουσίαση μιας νέας πρότασης πολυτελούς και άνετης διαμονής στον προορισμό «Αθήνα» με ένα μοντέρνο και σύγχρονο συγκρότημα, που ξεχωρίζει τόσο για την  μοντέρνα αισθητική και μοναδική διακοσμητική αντίληψη και σύγχρονη τεχνολογία, όσο και για την πληρότητα και άνεση των χώρων και υπηρεσιών.
Προσφορά μιας νέας εναλλακτικής πρότασης υπερπολυτελούς διαμονής και εμπειρίας ανάμεσα στα κλασσικής πολυτέλειας ξενοδοχεία της Αθήνας ευρύτερα.

Εφαρμογή αποτελεσματικών συστημάτων παροχής υπηρεσιών, διαχείρισης και λειτουργίας του ξενοδοχείου και των εγκαταστάσεων με το κατάλληλο προσωπικό που να ανταποκρίνεται τόσο στους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους της εταιρείας όσο και στις απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών.  

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Στο δυναμικό του συγκροτήματος περιλαμβάνονται 9 υπερπολυτελή  επιπλωμένα  διαμερίσματα και σουίτες από 58-120 τ.μ., που αναπτύσσονται σε 4 ορόφους  και τα οποία είναι 2 κυρίων δωματίων με άνετους χώρους υποδοχής, καθιστικού με ενεργειακό τζάκι και χώρους εργασίας και ψυχαγωγίας. Όλα τα διαμερίσματα υποστηρίζονται από  μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, χώρους υγιεινής, master in room bathroom και WC φιλοξενουμένων, in house χώρο πλυντηρίου-στεγνωτηρίου, ιδιωτικό parking με απευθείας πρόσβαση στο κάθε διαμέρισμα και πλαισιώνονται από μεγάλες βεράντες με καταπληκτική θέα στην Θάλασσα της Αττικής Ριβιέρας.
Οι λοιποί καλαίσθητοι κοινόχρηστοι χώροι που βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών, όπως καθιστικό σαλόνι και χώρος πρωινού με μεγάλες βεράντες και κήπο, αποτελούν μία επιπρόσθετη παροχή ώστε ο φιλοξενούμενος να αισθάνεται πραγματικά σαν στο σπίτι του.    
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ:
3 SCALE  Deluxe suite  2 Bedroom 1-5 pax capacity  
3 SCALE SUPERIOR SUITES 2 Bedroom 1-5 pax capacity
1 PENTHOUSE LOFT Sea View 1 Bedroom 1-3 pax capacity
1 PENTHOUSE SUITE Sea View  2 Bedroom 1-5 pax capacity
1 PENTHOUSE EXCELSIOR SUITE Sea View 2 Bedroom 1-5 pax  capacity

Β. ΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Lounge Wine & Cocktail Bar –Snack Bar
Business center:  Μοντέρνο και σύγχρονο business centre με όλες τις διευκολύνσεις, όπως ISDN, high speed – wireless Internet, υπολογιστές, εκτυπωτή –scanner κτλ.)
Kids Garden: Σύγχρονες & Ασφαλείς εγκαταστάσεις για την ψυχαγωγία των παιδιών
Στεγασμένο κλειστό φυλασσόμενο PARKING
Εγκατεστημένα συστήματα φύλαξης και επιτήρησης της ασφάλειας του κτηρίου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, ένα άρτια εξειδικευμένο σέρβις βασισμένο στις διεθνής προδιαγραφές πολυτελών ξενοδοχείων εγγυάται  την ασφαλή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών και υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών.
Η εύρυθμη λειτουργία και αποτελεσματικότητα όλων των λειτουργικών τμημάτων   καθορίζεται, ως προς την ποιότητα και το ύψος των υπηρεσιών, από ένα κώδικα προδιαγραφών ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών που διασφαλίζει υψηλούς δείκτες και ποσοστά ικανοποίησης της πελατείας.
Η επιτυχία αυτή εξαρτάται ουσιαστικά  από την άρτια εκπαίδευση και επιλογή του προσωπικού και την οργάνωση των θέσεων εργασίας που σχετίζεται με όλο το φάσμα των υπηρεσιών που έχουν άμεση επαφή με τον πελάτη και καθιστούν την διαμονή στο SCALE SUITES  μια αξέχαστη εμπειρία.
Ειδικότερα, το πλαίσιο των παρεχομένων υπηρεσιών περιλαμβάνει:
Guest relations desk
24 ώρες Concierge
24 ώρες Butler Service on request
Καθημερινή Καθαριότητα διαμερισμάτων
Shopping services
Doctor on call
Αποθήκευση αποσκευών- Διαρκείας on request
Αυθημερόν υπηρεσία πλυντηρίου και στεγνό-καθαριστηρίου on request
Υπηρεσία τουριστικών και ταξιδιωτικών πληροφοριών (Travel desk)
Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων ελικόπτερων και ιδιωτικών αεροπλάνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.