Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Προσκυνηματικές διαδρομές στη Ρωσία και στην Ελλάδα, στην Ελληνο-Ρωσική Διάσκεψη για...

Οι Προσκυνηματικές διαδρομές στη Ρωσία και στην Ελλάδα, στην Ελληνο-Ρωσική Διάσκεψη για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

  ELLHNORossiko_END20-5-16Στο πλαίσιο της Διάσκεψης για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό εκ μέρους της Ρώσικης πλευράς χαιρέτησε την εκδήλωση η κα Lomidze Maya, Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας, ο Rodionov Evgeny, Επικεφαλής της Κρατικής Επιτροπής Τουρισμού της διεύθυνσης πολιτισμού και τουρισμού της περιοχής Νόβκοροντ και πολλοί άλλοι.

EllinoRossiko_20_5_16_5_n EllinoRossiko_20_5_16_6_n EllinoRossiko_20_5_16_7_n EllinoRossiko_20_5_16_9_n EllinoRossiko_20_5_16

Ενώ εκ μέρους της Ελληνικής πλευράς, έκαναν παρουσίαση με θέμα «Πνευματική Αναζήτηση της Ορθοδοξίας» από τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Αρχιμανδρίτη Πέτρας και Χερσονήσου Τίτο Ταμπακάκη, τον πατέρα Βαρθολομαίο Σιαρλή εκ μέρους των Ιερών Μητροπόλεων Δωδεκανήσου και τον πατέρα Νικόδημο Λαυριώτη εκπρόσωπο της ιεράς κοινότητος του Αγίου Όρους.

EllinoRossiko_20_5_16_65_nΤέλος το πρόγραμμα «Δώδεκα» παρουσίασε, ο πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ελλάδος κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.