Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Θριαμβευτικό «παρών» της Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Paradise Holiday της Μουσικής Ακαδημίας...

Θριαμβευτικό «παρών» της Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Φεστιβάλ Paradise Holiday της Μουσικής Ακαδημίας Eurovision

Paraides Holiday 1 Paradise Holiday 2 Περισσότεροι από 1200 θεατές παρακολούθησαν το Gala Show, τη μεγάλη συναυλία με την οποία ολοκληρώθηκε Διεθνές Φεστιβάλ της Μουσικής Ακαδημίας Paradise Holiday, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Φεστιβάλ ένωσε για μια εβδομάδα ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς τραγουδιού, χορού και μοντέλων από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως η Γεωργία, η Ισπανία, το Ισραήλ, η Κίνα, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Σκωτία, και φυσικά, η Ελλάδα, την οποία εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, οι μαθήτριες του μουσικού συλλόγου «Πανθερμαϊκό Χαμόγελο».

Pradise Holiday 3Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και των Προξενείων των χωρών που συμμετείχαν. Ανάμεσα στους θεατές ήταν μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης, καθώς και άτομα με ειδικές ικανότητες που ήρθαν για να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τα νεαρά αστέρια γνωστών τηλεοπτικών σόου, όπως το X-Factor, η Eurovision Junior, το The Voice Kids, του διαγωνισμού «Παιδικό Νέο Κύμα», το Sanremo Junior, και φυσικά τους καλύτερους διαγωνιζόμενους του Φεστιβάλ Paradise Holiday 2016.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως ο ουκρανός ΜΟΝΑΤΙΚ, το boys band Emotion, το μουσικό σχήμα με τα τρία πανέμορφα κορίστα Saha.

Την Ελλάδα έχουν αντιπροσωπεύσει το νεανικό συγκρότημα Shining Stars με το τραγούδι «Είμαστε Πόντιες», η δωδεκάχρονη Μαρία Αριστάδη, ο χαρισματικός φιναλίστ του Φεστιβάλ Paradise Holiday Νίκος Γιαννακίδης, ο Πάνος Ψάλτης, φιναλίστ του Fame Story και ο Χρήστος Ανδρουλάκης, οι οποίοι ξεσήκωσαν με το κέφι και τα τραγούδια τους μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διοργανώθηκε από την εταιρεία Active MICE του Ομίλου Μουζενίδη, σε συνεργασία με το Μουσικό Κέντρο παραγωγής «Paradiz».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.