Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Marine Tours διοργανώνει – με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς-...

Η Marine Tours διοργανώνει – με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς- το Συνέδριο Θεσμό στον κλάδο της Ναυτιλίας, “4th Maritime Trends Conference”.

MARINE TOURS Footer.jpgH Marine Tours διοργανώνει, για 4η συνεχή χρονιά, το Συνέδριο Ναυτιλίας “Maritime Trends Conference 2016”, το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς και θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Η φετινή διοργάνωση, με θέμα “Trends in Crew Management” , έχει ως στόχο της την επιμόρφωση των στελεχών του κλάδου, αναφορικά με τις ιδιαίτερες προκλήσεις, που επιφυλάσσει το δυναμικό περιβάλλον της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Διακεκριμένοι ομιλητές, από την ελληνική και παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα πάνελ του Συνεδρίου.

Πιο συγκεκριμένα, o κ. George Xiradakis, Founder-Managing Director, XRTC Business Consultants, θα αναπτύξει τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στη χρηματοδότηση της Ναυτιλιακής αγοράς, στην ομιλία του με τίτλο “Shipping, Finance at Market’s Bottom”.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη του πάνελ θα παραλάβει ο κ.Theodore Chouliaras, President of the Shipping Finance Consultants UPMARITIME LONDON Ltd., ο οποίος στην ομιλία του με τίτλο “The important role of Geopolitics in the Future of the Shipping Industry” θα καταθέσει τη δική του οπτική σχετικά με τον καταλυτικό ρόλο της Γεωπολιτικής στο μέλλον του κλάδου. Ο κ. Jakub Walenkiewicz, Principal Market Analyst, DNV GL, θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο ομιλιών με την ομιλία του με τίτλο “Market Developments in the oil tanker and dry bulk sectors”, εστιάζοντας στην ανάπτυξη της αγοράς των πετρελαιοφόρων και του ξηρού φορτίου.

Κρείσσονος σημασίας ζητήματα, αναφορικά με την ψυχολογία των πληρωμάτων κατόπιν παραμονής τους εν πλω για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και τον βέλτιστο χειρισμό τους, θα αναπτύξει ο κ. Bengt Schager, HMON- Maritime Psychologist and part owner, Marine Profile AB, στην ομιλία του με τίτλο “Human error-Stress coping and capacity for situation awareness”. Στη συνέχεια, ο κ. Michael Spanos, Managing Director, Global Sustain, θα αναπτύξει τους 3 πυλώνες βιωσιμότητας της Ναυτιλίας, εμβαθύνοντας περισσότερο σε αυτόν του ανθρώπινου δυναμικού, στην ομιλία του με τίτλο “Sustainability Trends in Maritime”. Την αυλαία του 2ου πάνελ θα κλείσει η κα. Joanna Koukouli, Claims Manager, The American Club, με την ομιλία της με τίτλο “Loss Prevention in Crew Management-The P&I Club perspective”, κατά την οποία θα πραγματοποιήσει επισκόπηση του προγράμματος ιατρικών εξετάσεων των ναυτικών, στα πλαίσια της πρόληψης κινδύνων του Αλληλασφαλιστικού Οργανισμού.

Στο τελευταίο πάνελ του συνεδρίου, ο εκπρόσωπος της Etihad Airways, κ. David Granville, Sales Opportunities Manager, θα καταθέσει την εμπειρία του αναφορικά με την επίτευξη της άριστης παροχής υπηρεσιών σε παγκόσμια εμβέλεια, στην ομιλία του με τίτλο “What does a Global Supplier really mean to you?”.

Οι σύνεδροι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Konstantinos Poulis, PhD-General Manager Epsilon, σχετικά με την ευημερία των πληρωμάτων εν πλώ εν μέσω της οικονομικής κρίσης, στην ομιλία του με τίτλο “Crew Welfare and the Economic Crisis”.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την ομιλία με τίτλο “Flag, Manning, and Crew” του κ. Michalis Pantazopoulos, Senior Vice President, LISCR (Hellas) S.A. , ο οποίος θα εστιάσει στον τρόπο, με τον οποίο η σημαία και οι κανονισμοί που αυτή συνεπάγεται, ασκούν επιρροή στις προδιαγραφές πληρωμάτων και σε συναφή με αυτό ζητήματα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο Συνέδριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν (με απαραίτητη προϋπόθεση την προηγούμενη εγγραφή), ενώ μία εκ των ναυτιλιακών εταιριών θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει, για λογαριασμό ενός στελέχους της, μια υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά, σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και να ανατρέξουν στα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.