Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένωση Ξενοδόχων Κερκύρας: Η αφαίμαξη μας πρέπει να τελειώσει, δεν αντέχουμε άλλο

Ένωση Ξενοδόχων Κερκύρας: Η αφαίμαξη μας πρέπει να τελειώσει, δεν αντέχουμε άλλο

Ενωση_Ξενοδοχων_ΚερκυραςΗ κυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει μέχρι σήμερα τις δημοσιεύσεις ότι προτίθεται να επιβάλλει τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία και σε όλα τα καταλύματα, τέλος το οποίο θα διαφοροποιηθεί αυξητικά ανά κατηγορία καταλύματος.

 Το τέλος αυτό θα επιφέρει, εάν επιβληθεί, ανεπανόρθωτο πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα και την επιβίωση των καταλυμάτων τα οποία ήδη πλήττονται από τις επιβαρύνσεις φόρων, τελών και διπλασιασμού του ΦΠΑ.

Η κυβέρνηση, αντί να βρει τρόπο να εισπράξει έσοδα από τις παράνομες μισθώσεις διαμερισμάτων, κατοικιών και την παρά-αγορά, έσοδα για το κράτος που με βάση μελέτες υπερβαίνουν τα 270 εκατομμύρια ευρώ, κοιτά με την επιβολή αυτού του τέλους πως θα επιβαρύνει ξανά τα νόμιμα λειτουργούντα καταλύματα.

Η αφαίμαξη μας πρέπει να τελειώσει, δεν αντέχουμε άλλο, καλούμε τους βουλευτές της Κέρκυρας να πάρουν θέση.

Η καταιγίδα φόρων, η έλλειψη ρευστότητας, η συνεχής ανεπιτυχής διαπραγμάτευση, όχι μόνον οδηγούν στο γκρεμό χιλιάδες υγιείς επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζουν το έδαφος και για αφελληνισμό της κερκυραϊκής – ελληνικής ξενοδοχίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.