Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το “Ovation of the Seas”, ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια...

Το “Ovation of the Seas”, ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά

Ovation of the Seas Ovation of the SeasΈνα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, το “Ovation of the Seas” υποδέχθηκε η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. παρουσία του Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, του εκπροσώπου της Royal Caribbean στην Ελλάδα κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλου και άλλων παραγόντων της κρουαζιέρας.

 

Ovation of the Seas_3
O Γεν. Δ/ντής του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο πλοίαρχος cpt. Henrik Loy, ο εκπρόσωπος της Royal Caribbean στην Ελλάδα κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος και ο κ. Μιχάλης Νομικός, Ναυτιλιακός Πράκτορας της εταιρίας.
Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, Ανδρέα Στυλιανόπουλο
Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος με τον εκπρόσωπο της Royal Caribbean στην Ελλάδα κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο (Απρίλιος 2016) ζυγίζει 168.000 τόνους, έχει χωρητικότητα 4.180 επιβάτες και 2.091 καμπίνες, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας και διασκέδασης, ενώ στοίχισε πάνω από 1 δις δολάρια η κατασκευή του.   

 Σταύρος Χατζάκος με τον πλοίαρχο cpt. Henrik Loy
O Γεν. Δ/ντής του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος με τον πλοίαρχο cpt. Henrik Loy

Κατά την εθιμοτυπική τελετή ο Γεν. Δ/ντής του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος επέδωσε στον πλοίαρχο cpt. Henrik Loy τιμητική πλακέτα και δώρα (βιβλία), επισημαίνοντας ότι το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου είναι σύγχρονο και ασφαλές και με αναβαθμισμένες τις υποδομές του μετά και την τελευταία ανανέωση χώρων και εξοπλισμού μπορεί να φιλοξενήσει πλοία όπως αυτό και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO, όπως πρόσφατα επαναπιστοποιήθηκε από τους Lloyd’s.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.