Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το αυθεντικό ΡΑΛΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ τον Οκτ.2016 στον Όλυμπο και τη...

Το αυθεντικό ΡΑΛΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ τον Οκτ.2016 στον Όλυμπο και τη Θεσσαλία

Olympos_rally_antica_2016_2_n  Olympos_rally_antica_2016_0_nΈνας σκληρός αγώνας με μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης
Διοργανωτές, όπως πάντα-το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και η ΛΕΚΑΜ
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές για το περίφημο 5ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2016
Στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2016 το ράλι θεσμός για την Ελλάδα

Σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα -αντίκα εξερευνούν τη Θεσσαλία

Olympos_rally_antica_2016_3_n Olympos_rally_antica_2016_6_n Άρχισαν, ήδη οι προετοιμασίες για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 5ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2016 και θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία από το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Ελασσόνα -Θεσσαλία) καιτ η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου( ΛΕΚΟΒ ), το έτος 2012 .

Olympos_rally_antica_2016_9_n Olympos_rally_antica_2016_59_n Το Ράλι υλοποιείται για 5η συνεχή χρονιά σε συνεργασία, πλέον, με την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), που εγγυάται την τήρηση όλων των προδιαγραφών που προβλέπονται, αφού διαθέτει τεράστια εμπειρία και την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ ,της ΛΕΚΟΒ και του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο αυτό γεγονός για το χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης , που έχει ξεπεράσει από την πρώτη στιγμή τα σύνορα της Ελλάδας, διατηρείται ως θεσμός στη Θεσσαλία , και συγκεντρώνει ,κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον εκατοντάδων Ελληνικών και ξένων πληρωμάτων ,χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική και διεθνών προδιαγραφών διοργάνωση, σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχών , την άριστη φιλοξενία από τους Φορείς της Θεσσαλίας και τις τοπικές κοινωνίες και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών Δήμων ,που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο το σπουδαίο αυτό γεγονός ,ενώ η βαθμολογία του μετρά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ” που διοργανώνει η ΕΟ-ΦΙΛΠΑ.

Olympos_rally_antica_2016_n Olympos_rally_antica_2016Για τον λόγο αυτό το αυθεντικό Ιστορικό Ράλι Ολύμπου ,που έχει ως κέντρο και σημείο αναφοράς τον μυθικό Όλυμπο και τη Θεσσαλία, με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία της Λάρισας, αλλάζει κάθε χρόνο τις διαδρομές του ,έτσι ώστε όλη η Θεσσαλία ,αλλά και οι όμορες Περιφέρειες να εντάσσονται στις διαδρομές του , με αποτέλεσμα οι φανατικοί του ,πλέον, φίλοι ,να γνωρίζουν τους πανέμορφους προορισμούς της Θεσσαλίας και της Ελλάδας ,τον πολιτισμό τους ,τους αρχαιολογικούς χώρους ,τα μοναδικά τοπικά προϊόντα και τους φιλόξενους κατοίκους της Ελληνικής υπαίθρου ,που κάθε χρόνο υποδέχονται τα ελληνικά και ξένα πληρώματα με ιδιαίτερη αγάπη.

Τον Οκτώβριο, το μεγάλο ραντεβού για το Ράλι Ολύμπου 2016

Για όλους τους παραπάνω λόγους , ο Οκτώβριος (Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτ. 2016 ) αποτελεί το μεγάλο ραντεβού των απαιτητικών πληρωμάτων για τη συμμετοχή τους στο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου , που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο και που φέτος προβλέπεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον των πραγματικών φίλων της κλασσικής αυτοκίνησης, από την Ελλάδα και το εξωτερικό .

Πρόκειται όχι μόνο για ένα σπάνιο αθλητικό γεγονός ,αλλά ,κυρίως, για ένα πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και μεγάλης τουριστικής προβολής γεγονός, που δύσκολα αντιγράφεται, αφού την ποιότητά του εγγυώνται το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»(Πρόεδρος Κ. Σκριάπας) και η ΛΕΚΑΜ.(Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας-Θεσσαλονίκη-Πρόεδρος Γ. Τσάλιος ) .

Οι διαδρομές θα ανακοινωθούν αργότερα, μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων των διοργανωτών με τους μεγάλους Δήμους της Θεσσαλίας

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.