Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο αριθμός των ξένων που επισκέφτηκαν την Ελλάδα για μεταμόσχευση μαλλιών ξεπέρασε...

Ο αριθμός των ξένων που επισκέφτηκαν την Ελλάδα για μεταμόσχευση μαλλιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα

Το τρίτο τρίμηνο του περασμένου έτους ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός των περιστατικών μεταμόσχευσης μαλλιών που προέρχονται από το εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία) και επέλεξαν την Ελλάδα και ειδικότερα την Bergmann Kord για την πραγματοποίηση της επέμβασής τους. Πρόκειται για την κλινική μαλλιών που ιδρύθηκε το 1979 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εμφύτευσης μαλλιών και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης με αισθητικά άρτια αποτελέσματα σε περισσότερες από 65.000 επεμβάσεις.

Ο τρόπος προσέγγισης ξεκινάει από την αναζήτηση στο διαδίκτυο, όπου οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν αναλυτική πληροφόρηση μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες της κλινικής (www.kord.gr, www.fuehairclinic.eu) σχετικά με τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Εν συνεχεία, έστειλαν τη φόρμα επικοινωνίας ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

Οι συνεργάτες που μιλούν τη μητρική γλώσσα των ενδιαφερόμενων τους παρέλαβαν από το αεροδρόμιο αναλαμβάνοντας τη μεταφορά, ενημέρωση, ξενάγηση, διαμονή καθώς και την όλη περιποίηση του ίδιου και των όποιων συνοδών.

ISHRS (Διεθνής Κοινότητα Χειρουργικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών)

Σύμφωνα με τις στατιστικές μελέτες του ISHRS (Διεθνής Κοινότητα Χειρουργικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών) παρατηρείται παγκόσμια αύξηση και σημαντικό ενδιαφέρον για τη μεταφορά ασθενών σε χώρες και κλινικές που πρωτοπορούν στη μετεμφύτευση μαλλιών. Ειδικότερα στην Ελλάδα παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του κλάδου.

Bergmann Kord πρωτοπόρος στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών

Η Bergmann Kord, ως πρωτοπόρος στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης, πληρεί όλες απαιτούμενες προϋποθέσεις χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη τεχνική G.A.T.. Η συγκεκριμένη τεχνική βασίζεται στην αξιοποίηση αυξητικών παραγόντων και αιμοπεταλίων, παράλληλα με την εμφύτευση μαλλιών, με στόχο ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Διαθέτει άρτια εξοπλισμένες ιατρικές υποδομές σε όλη την Ελληνική επικράτεια, εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο, άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, σωστή οργάνωση και με την πολυετή εμπειρία της αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε παγκόσμια κλίμακα.

Κατέχοντας την απόλυτη εξειδίκευση πάνω στη θεραπεία και αποκατάσταση των μαλλιών, εφαρμόζοντας τις πιο καινοτόμες μεθόδους, με συνεχή κατάρτιση του προσωπικού πάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελιγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης διατηρεί υψηλό το επιστημονικό της επίπεδο διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία.

Το όραμα της κλινικής είναι αρχικά να αποτελέσει η χώρα μας κορυφαία επιλογή αναφορικά με την μετεμφύτευση μαλλιών και στη συνέχεια να προωθεί τους ασθενείς σε άλλες κλινικές για διαφορετικές επεμβάσεις ώστε να προαχθεί το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών και να αυξηθεί η εισροή των επισκεπτών σχετικά με θέματα υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.