Αρχική Αεροπορικά Νέα ΙΑΤΑ Ελλάδας: Ευχαριστούμε τον ΣΑΑΕ, η ελληνική εμπειρία αντιμετώπισης της κρίσης, καταγράφηκε...

ΙΑΤΑ Ελλάδας: Ευχαριστούμε τον ΣΑΑΕ, η ελληνική εμπειρία αντιμετώπισης της κρίσης, καταγράφηκε από την ΙΑΤΑ, ως παράδειγμα

SAAE - IATA 2
Από αριστερά Βίκυ Σπύροπούλου ΣΑΑΕ, Γιώργος Μαμαλάκης ΙΑΤΑ, Ντίνος Φραντζεσκάκης ΣΑΑΕ – Πρόεδρος, Μιχάλης Φλεριανός – ΣΑΑΕ – Μέλος ΔΣ, Ζωή Σκρέκη- ΣΑΑΕ, Γιάννης Λεντζάκης – ΣΑΑΕ υπ Εμπορευματικών Μεταφορών Στην συνεδρίαση συμμετείχε και ο ταμίας Γιώργος Αντώναρος.

Ο υπεύθυνος του Διεθνούς Οργανισμού Αεροπορικών Μεταφορών (ΙΑΤΑ) στην Ελλάδα κος Γ Μαμαλάκης, σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΑΕ την Τετάρτη 20 Απριλίου, ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την εποικοδομητική συνεργασία του με την ΙΑΤΑ, η οποία συνέτεινε στην άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών των Capital Controls στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά τον Αύγουστο 2015.

Ο πρόεδρος του ΣΑΑΕ Ντίνος Φραντζεσκάκης δήλωσε ότι: Η προσωπική συμβολή του κ Μαμαλάκη στην επαναφορά της ομαλότητας και στην αποφυγή πανικού στην ξένες αεροπορικές εταιρίες και τα πρακτορεία ταξιδιών ήταν καταλυτική και εξήρε την άριστη συνεργασία και άμεση παρέμβαση των δύο πλευρών στις αρμόδιες αρχές.

Ο κος Μαμαλάκης ανέφερε ότι η επιτυχής ελληνική εμπειρία αντιμετώπισης της κρίσης, καταγράφηκε από την ΙΑΤΑ, ως παράδειγμα εφαρμογής κανόνων σε άλλες χώρες του εξωτερικού στο μέλλον και παρουσίασε στο συμβούλιο το βραβείο ‘Six Stars’ που απένειμε η ΙΑΤΑ στο ελληνικό της παράρτημα.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.