Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έκλεισε τις πύλες της η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Έκλεισε τις πύλες της η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Έκλεισε τις πύλες της η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και το ταξίδι που πραγματοποιήσαμε στην Ελλάδα μας έμεινε σίγουρα αξέχαστο!

Ελλαδος_ΓευσηΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη διοργάνωση της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 15 ως τις 18 Απριλίου 2016 και χιλιάδες επισκεπτών πέρασαν από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για ένα σύντομο … «ταξίδι» στην Ελλάδα!


Πελοπόννησος, Ήπειρος, Βόρειο & Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Κεφαλονιά,  ήταν κάποιες μόνο από τις περιφέρειες και τις περιοχές στις οποίες κάναμε μια 4ήμερη στάση για να γνωρίσουμε τη γαστρονομία, τον τουρισμό & τον πολιτισμό τους.

 
Τα τραπεζάκια της Πλακόστρωτης Πλατείας γέμισαν με ενθουσιώδεις επισκέπτες όλων των ηλικιών οι οποίοι γεύτηκαν, βίωσαν και αισθάνθηκαν την ελληνική φιλοξενία στα καλύτερά της με δωρεάν κεράσματα από τους σεφ Μιχάλη Ντουνέτα & Βασίλη Γιαννόπουλο, Μαίρη Παναγάκου, Ανδρέα Λαγό & από τη Σιβιτανίδειο Σχολή.

Όσον αφορά στον Πολιτισμό και εκεί η αποστολή εξετελέσθη με μεγάλη επιτυχία… καθώς χορευτικά συγκροτήματα & μουσικοί από όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Ήπειρος, Πελοπόννησος, Πόντος) πραγματοποίησαν εκδηλώσεις οι οποίες διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Συνολικά 600 άνθρωποι χόρεψαν, τραγούδησαν και βρέθηκαν στη σκηνή της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» όλες αυτές τις μέρες εθελοντικά για να προβάλλουν τον πολιτισμό μέσω της δράσης τους.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» τέλεσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών & της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & του Δήμου Περιστερίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.