Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ReGeneration στον Τουρισμό

ReGeneration στον Τουρισμό

logo_RegenerationΤο πολυβραβευμένο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για 3η χρονιά στην Ελλάδα.
 
Το πρωτοποριακό, ολιστικό πρόγραμμα εξάμηνης πρακτικής άσκησης ReGeneration, πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα. Φέτος, σε συνεργασία με το ΙΝΣΕΤΕ, το πρόγραμμα εντάσσει και τον τομέα του τουρισμού στους κόλπους του. Στόχος του προγράμματος είναι να γεφυρώσει την ανάγκη των εταιρειών για την εξεύρεση υψηλής ποιότητας πτυχιούχων όλων των ειδικοτήτων, με αυτή των νέων πτυχιούχων της χώρας για προϋπηρεσία και εργασιακή εμπειρία για την επαγγελματική τους εξέλιξη.
 

Ενδεικτικό στοιχείο του προγράμματος είναι η απαιτητική διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, αφού αν και δηλώνουν συμμετοχή περισσότεροι από 6.000 υποψήφιοι, η τελική βάση, στο πέρας του προγράμματος, αριθμεί μόλις 250 νέους πτυχιούχους. Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει διαλογή βιογραφικών, διαδικτυακά τεστ, κέντρα αξιολόγησης, εκπαίδευση 60 ωρών σε επιχειρησιακές δεξιότητες, καθώς και εθελοντική εργασία 25 ωρών. Ειδικά για τον τομέα του τουρισμού, οι συγκεκριμένοι πτυχιούχοι, μέσω του SETE Training,  θα παρακολουθήσουν μια επιπλέον εκπαίδευση 16 ωρών σε θέματα που άπτονται του τομέα.   
 
Οι τουριστικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να εντάξουν στο δυναμικό τους νέους πτυχιούχους υψηλής ποιότητας και δυναμικής, να εξοικονομήσουν πόρους στη διαδικασία επιλογής και εκπαίδευσης και να ενισχύσουν το κοινωνικό τους προφίλ, στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.