Αρχική Αεροπορικά Νέα 5 πράγματα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες

5 πράγματα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες

5 πράγματα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίεςΔιαβάστε τα σημαντικότερα 5 πράγματα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες αλλά θα ήταν χρήσιμο όσοι από εμάς πετούν να τα γνωρίζουμε.
Το πρώτο πράγμα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες είναι οτι είναι τσιγγούνιδες με τα καύσιμα.
Τα καύσιμα κοστίζουν στη μεταφορά τους εξαιτίας του βάρους τους και για αυτό δεν θέλουν να μεταφέρουν πολλά από αυτά. Όμως χρειάζεται να κρατείται μια ισσοροπία στην ποσότητά τους γιατί σε περίπτωση κακοκαιρίας ή απρόσμενων καθυστερήσεων μπορεί να υπάρξει αναγκαστική προσγείωση εξ αιτίας λίγων καυσίμων.

Το δεύτερο πράγμα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες είναι να ψάχνουμε για ένα εισητήριο κάθε φορά. Αν για παράδειγμα θέλετε 4 εισητήρια και μόνο τρία από αυτά είναι στη χαμηλότερη τιμή τότε και τα 4 πωλούνται στην ακριβώτερη τιμή.

Το τρίτο πράγμα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες είναι να μην καθυστερούμε να δηλώσουμε τη απώλεια της αποσκευή μας ακόμα και αν η ουρά είναι μεγάλη. Αν καθυστερήσετε να δηλώσετε την απώλειά της υπάρχει περίπτωση η αεροπορική εταιρία να αρνηθεί την αίτησή σας.

Το τέταρτο πράγμα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες είναι η έλειψη καθαριότητας στα τραπεζάκια σας. Δεν θα θέλατε να σας πέσει το σνακ σας στο τραπεζάκι σας καθώς οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες δεν καθαρίζουν τα τραπεζάκια ανάμεσα στις πτήσεις. Φροντίστε λοιπόν να απολυμένετε το τραπεζάκι σας με τα ανάλογα μαντηλάκια.

Το πέμπτο πράγμα που δεν μας λένε οι αεροπορικές εταιρίες είναι οτι τα καθίσματα κατασκευάζονται κατά διαστήματα μικρότερα και αυτό για να αυξηθεί ο αριθμός τους μέσα στην καμπίνα αποφέροντας μεγαλύτερα έσοδα στις αεροπορικές εταιρίες ανα πτήση. Στο Boeing 777 που χρησιμοποιείται για τις μεγάλες αποστάσεις τα καθίσματα έχουν μικρύνει κατά μία ίντσα με αποτέλσμα να έχει προστεθεί ένα κάθισμα επιπλέον ανά σειρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.