Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα Συνεργασία για τη SWOT!

Νέα Συνεργασία για τη SWOT!

Swot_Kalavrita_Canyon_Hotel&SpaΣυνεργασία υπέγραψαν η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία Οργάνωσης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων και το ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa στο τομέα της εξειδικευμένης Προώθησης Πωλήσεων. 
 
Το Kalavrita Canyon Hotel & Spa, μόλις 14 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό του Χελμού, στο κέντρο της ιστορικής κωμόπολης των Καλαβρύτων, ένα ολοκαίνουριο και πολυτελές ξενοδοχείο σας περιμένει να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία…

38 Δωμάτια με επίπλωση υψηλής αισθητικής και σύγχρονες παροχές, ένα ατμοσφαιρικό Spa με χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ, χαλαρωτικές θεραπείες σώματος και προσώπου καθώς και περιποίηση των άκρων.

Στο εστιατόριο Monastery του Ξενοδοχείου θα γευτείτε νόστιμα πιάτα από την ελληνική και διεθνή κουζίνα ενώ στο Golden Bar θα απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας με τη συνοδεία μουσικής που θα σας ‘ταξιδέψει’.

Χάρη στους ευέλικτους χώρους και τον υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό του, το ξενοδοχείο μπορεί να υποστηρίξει επαγγελματικές, επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις έως 350 ατόμων.
 
Kalavrita Canyon Hotel & Spa
Ethnikis Antistaseos & Skaltsa, Kalavrita, 25001 Greece – Tel.: +30 26920 22004
www.kalavritacanyon.gr – info@kalavritacanyon.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.