Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η trivago εξαγοράζει την εταιρεία Cloud-PMS, Base7booking

Η trivago εξαγοράζει την εταιρεία Cloud-PMS, Base7booking

Η trivago εξαγοράζει την εταιρεία Cloud-PMS, Base7booking

Με αυτή την στρατηγική επένδυση, η trivago ενισχύει τη δέσμευσή της να παρέχει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικοί online και να προσελκύουν απευθείας κρατήσεις με λίγα μόνο κλικ.

Η trivago, η μεγαλύτερη μηχανή metasearch ξενοδοχείων παγκοσμίως, ανακοινώνει την εξαγορά της startup εταιρείας CloudPMS, Base7booking. Η προηγμένη πλατφόρμα cloud της Base7booking παρέχει στους ξενοδόχους ανταγωνιστική τεχνολογία, ενώ η trivago τούς δίνει πρόσβαση σε περισσότερους από 120 εκατομμύρια μηνιαίους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Μέσα από την ενοποίησή τους θα δοθεί στους ξενοδόχους η δυνατότητα να έρχονται εύκολα σε επαφή με εκατομμύρια ταξιδιώτες και να προσελκύουν απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα τους.

«Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμπράξεις και να ξεκλειδώσουμε τεράστιες δυνατότητες για τους ξενοδόχους και τους ταξιδιώτες. H trivago, με την Base7booking, θέλουν να δουν τους ξενοδόχους να αφήνουν πίσω τους τα παραδοσιακά μέσα διαχείρισης καταλύματος και να περάσουν στα σύγχρονα. Αυτός ο εκσυγχρονισμός θα γίνει στο πλαίσιο της ψηφιακής διαχείρισης καταλύματος, της παροχής ανταγωνιστικών δυνατότητων και απευθείας κρατήσεων στην trivago. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τους ξενοδόχους, στην προσπάθεια προσέλκυσης απευθείας κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας τους», λέει ο Johannes Thomas, Managing Director στην trivago.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Base7booking, δίνουμε τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να διατηρούν τον έλεγχο των κρατήσεών τους, παράλληλα με την επιχειρηματική τους ελευθερία. Μια πρόσφατη έκθεση της Phocuswright* υποστηρίζει πως δύο στους τρεις ξενοδόχους σκοπεύουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την προσέλκυση απευθείας κρατήσεων. H trivago και η Base7booking θέλουν να αξιοποιήσουν αυτή τη δυναμική και να διασφαλίσουν την επιτυχία των ξενοδόχων προς αυτόν τους τον στόχο.

Η πλατφόρμα CloudPMS της Base7booking δημιουργήθηκε από Ελβετούς ξενοδόχους, οι οποίοι δεν ήταν ικανοποιημένοι με την τεχνολογία που ήταν διαθέσιμη στην αγορά. Η ομάδα της Base7booking αποφάσισε να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που προσφέρει ένα πλούσιο σύνολο ειδικά σχεδιασμένων λειτουργιών, οι οποίες βοηθούν τους ξενοδόχους να διαχειριστούν αποτελεσματικά το κατάλυμά τους. H δυνατότητα online πρόσβασης μέσω του cloud, παρέχει ασυναγώνιστη ευελιξία. Πιο συγκεκριμένα, επιτρέπει στους ξενοδόχους να διαχειριστούν και να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο τους ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε 17 γλώσσες, ενώ ξενοδόχοι από περισσότερες από 40 χώρες διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή το κατάλυμά τους με την Base7booking.

O Frank Martin, ξενοδόχος και ιδρυτής της Base7booking, λέει: «Είμαστε ξενοδόχοι, παθιασμένοι να βελτιώσουμε τη γεμάτη στρες ζωή άλλων ξενοδόχων. Η cloud πλατφόρμα μας, καθιστά την τεχνολογία προσιτή και εξοικονομεί στους ξενοδόχους πολύ χρόνο και χρήμα. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την σύμπραξή μας με την trivago, καθώς θα δώσει στους ξενοδόχους που χρησιμοποιούν την Base7booking πρόσβαση στους 120 εκατομμύρια ταξιδιώτες της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.