Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Travelport και η Marine Tours ανακοινώνουν την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας...

Η Travelport και η Marine Tours ανακοινώνουν την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας τους

travelportΗ Travelport (NYSE:TVPT), κορυφαία Travel Commerce Platform, ανακοίνωσε τη νέα πολυετή συνεργασία της με τη Marine Tours, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τουριστικού στην Ελλάδα, που ειδικεύεται στο εταιρικό ταξίδι.

Η Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και προσφέρει υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρία διαθέτει υποκαταστήματα σε πολλές μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες στο θαλάσσιο και παράκτιο τουρισμό, στο εταιρικό ταξίδι, στο συνεδριακό τουρισμό (MICE) και στο ταξίδι αναψυχής.

Στα πλαίσια της συμφωνίας, η Marine Tours θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Travel Commerce Platform της Travelport για την επεξεργασία των κρατήσεών της, έχοντας πρόσβαση στην απαράμιλλη απογραφή τουριστικών δεδομένων που διαθέτει. Αυτή περιλαμβάνει ναύλους και συναφή στοιχεία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου και πάνω από 650.000 ξενοδοχειακές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 550.000 ανεξάρτητων εταιρειών. Η Marine Tours θα χρησιμοποιεί επίσης το Travelport Smartpoint, την ηγετική τεχνολογία στα σημεία πώλησης για τουριστικά γραφεία.

Ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, είπε: «Εκτιμούμε την αξία της Travel Commerce Platform της Travelport και προσβλέπουμε στην κοινή μας συνεργασία με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Χαιρόμαστε που μπορούμε να βασιστούμε στην τεχνολογία της Travelport έτσι ώστε να εξελιχθούμε ως εταιρεία και να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες.»

Ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, Country Manager για την Ελλάδα στην Travelport, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανανέωση της συμφωνίας αυτής με τη Marine Tours, που συνεχίζει τη μακρόχρονη συνεργασία μας. Η Marine Tours είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα και χαιρόμαστε που η εταιρεία εκτιμά την αξία των υπηρεσιών μας, που σκοπό έχει να βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.