Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ζωή Τηγανούρια στο αεροδρόμιο με ακορντεόν και τα «Αρώματα του...

Η Ζωή Τηγανούρια στο αεροδρόμιο με ακορντεόν και τα «Αρώματα του Κόσμου»!

Τη Παρασκευή 18 Μαρτίου από τις 12.00 έως τις 13.00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης.

zoitiganouriaΤο Μουσικοδρόμιο της Αθήνας υποδέχεται τη Ζωή Τηγανούρια: Σολίστ του ακορντεόν, συνθέτρια και performer με μοναδικό προσωπικό στυλ, καλλιτέχνις που δεν περιορίζεται από γεωγραφικά σύνορα, η Ζωή Τηγανούρια υπόσχεται στους επιβάτες και τους επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ένα υπέροχο ταξίδι σε μία παράσταση που μας μεταφέρει από το tango της Αργεντινής στις παραδοσιακές μελωδίες της Ελλάδας.

Ζωή Τηγανούρια
Με πλήθος εμφανίσεων και διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Ζωή Τηγανούρια, ως  συνθέτρια και σολίστ του ακορντεόν, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής και της διεθνούς δισκογραφίας, και ήδη μετράει 9 άλμπουμ στην προσωπική της δισκογραφία, με 200 και πλέον συνθέσεις, εκατοντάδες ηχογραφήσεις και μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ.

Συντελεστές της εμφάνισης στο αεροδρόμιο:
Ζωή Τηγανούρια: ακορντεόν
Τζένη Σουλκούκη: πιάνο
Γιώργος Πολίτης: μπάσο
Στέλιος Γενεράλης: κρουστά
Σύνολο Εγχόρδων Athenian Rhapsody
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ζωή Τηγανούρια

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.