Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ελένη Δημοπούλου: Οι 10 λόγοι που θα πρέπει ο επισκέπτης να επιλέξει...

Ελένη Δημοπούλου: Οι 10 λόγοι που θα πρέπει ο επισκέπτης να επιλέξει την Αττική – Travelling News στην ITB 2016

Ελένη Δημοπούλου - Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας ΑττικήςΗ Αττική προσδοκά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, καλύτερρο και ποιοτικότερο τουρισμό και να αυξήση τις ημέρες παραμονής στην Αττική, λέει στη “ΤΝ” η κα Ελένη Δημοπούλου – Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κόσμος στην ITB έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αττική, τονίζει η κα Δημοπούλου, τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά, για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και συνέδρια που γίνονται στην Αθήνα επίσης υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στόχος της Περιφέρειας, να είναι η Αττική ένας “short break” προορισμός, και όχι απλά ένας “city break” προορισμός, δίνοντας έτσι με τα πάρα πολλά προϊόντα που διαθέτει η Αττική, τη δυνατότητα να αυξηθούν οι ημέρες παραμονής των επισκεπτών σε όλη την Αττική.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η Περιφέρεια στο Yachting και Sailing, καθώς και στη Γευσιγνωσία, αλλά και στη κουλτούρα, τη γαστρονομία, τα κρασιά, το πολύ καλό κλίμα,  τη φιλοξενία.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει ένα εντυπωσιακό πλούτο χώρων και δήμων με πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα. Λόγοι πολλοί λοιπόν για να επιλέξει ο ξένος επισκέπτης ως τόπο διακοπών του την Αττική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.