Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: 6 Νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο...

Ryanair: 6 Νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια

H Ryanair προσθέτει 6ο Αεροσκάφος και ενισχύει το χειμερινό πρόγραμμα της Αθήνας

Ryanair_16_02_2016.jpgΗ Ryanair, τη Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε, το νέο της ενισχυμένο χειμερινό πρόγραμμα από και προς Αθήνα για το 2016, με ένα επιπλέον αεροσκάφος στην βάση (επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων), 6 νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 3.4 εκατομμυρίων πελατών και στην στήριξή 2,500* παράπλευρων θέσεων εργασίας.

Το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει το 2016:

·       6 αεροσκάφη (1 επιπλέον)

·       6 νέα δρομολόγια προς: Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονος (καθημερινό)

Επίσης προς Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (2 εβδομαδιαία)

·       Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο ( 3 καθημερινές) και Ρώμη (3 καθημερινές)

·       19 δρομολόγια

·       3.4 εκατομμύρια πελάτες ετησίως (αύξηση 25%)

·       2,500* “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ετησίως

Οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούνε πλέον να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από την Αθήνα τον χειμώνα του 2016 και παράλληλα να αναμένουν ακόμη χαμηλότερους ναύλους και περισσότερες αναβαθμίσεις, ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο θα προσφέρει περισσότερα δρομολόγια, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών.

Ο Michael O’Leary της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το ενισχυμένο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας, το  οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο, έκτο αεροσκάφος στην βάση, νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 3.4 εκατομμυρίων πελατών και στην στήριξή 2,500* παράπλευρων θέσεων εργασίας ενώ αυξάνουμε την κίνηση μας κατά 25% στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης, όπως το Βερολίνο (καθημερινά), το Λονδίνο (2 καθημερινά) και το Μιλάνο (καθημερινά), καθώς και με την Θεσσαλονίκη (8 καθημερινά), αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τους Έλληνες επαγγελματίες ταξιδιώτες και για τους ταξιδιώτες αναψυχής. Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2016, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 14.99€, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Φεβρουαρίου) για ταξίδια τον Μάρτιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι  θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

*Σύμφωνα με έρευνα της ACI, για κάθε 1 εκ επιβάτες στηρίζονται έως και 750 παράπλευρες θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.