Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά HATTA: Ανοιχτή επιστολή προς Αγρότες και Κτηνοτρόφους Ελλάδος

HATTA: Ανοιχτή επιστολή προς Αγρότες και Κτηνοτρόφους Ελλάδος

LOGO_HATTAΑνοιχτή επιστολή προς τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους απέστειλε ο ΗΑΤΤΑ με την οποία ζητά την κατανόησή τους και την βοήθεια τους, ώστε να πραγματοποιηθούν οι σχολικές εκδρομές που έχουν προγραμματιστεί αυτή την εποχή, χωρίς προβλήματα, λόγω των υπαρχόντων μπλόκων και δεδομένου ότι οι κινητοποιήσεις θα κλιμακώνονται.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του ΗΑΤΤΑ
ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
Μαθητικές / Εκπαιδευτικές Εκδρομές ανά την Ελλάδα
 
Αγαπητοί κύριοι / Αγαπητοί φίλοι,
 
Σεβόμενοι τον αγώνα σας θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για την κατανόηση όλων των συναδέλφων σας που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, όσον αφορά τις μαθητικές εκδρομές οι όποιες ξεκινούν από αύριο και θα ολοκληρωθούν το Σαββάτο του Λαζάρου 23/04/2016.
 
Σε αυτές τις εκδρομές οι γονείς, από το υστέρημα τους αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, έδωσαν κάποια χρήματα, εδώ και μήνες, έτσι ώστε τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου τους.
 
Δυστυχώς από πλευράς των τουριστικών γραφείων και των σχολείων, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν σε επόμενες ημερομηνίες οι εκδρομές, διότι τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν τις ανάλογες διαθεσιμότητες σε επόμενες ημέρες και βέβαια οι σχολικές εκδρομές παίρνουν έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας για συγκεκριμένες ημερομηνίες και πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν το Πάσχα.
 
Έως σήμερα από τις αρχές Φεβρουαρίου έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές σχολικές εκδρομές, στις όποιες δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα από τους συναγωνιστές σας, οι οποίοι άνοιξαν τα μπλόκα για να περάσουν τα λεωφορεία με τις  μαθητικές  εκδρομές.
 
Όμως υπάρχουν πολλές ανησυχίες μαθητών, καθηγητών, γονιών αλλά και των τουριστικών γραφείων για τις επόμενες ημέρες δεδομένου ότι οι κινητοποιήσεις σας θα κλιμακώνονται, όπως έχει ανακοινωθεί, αρχής γενομένης το Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββάτο – Κυριακή – Δευτέρα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.
 
Ζητάμε την κατανόησή σας και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά και οι καθηγητές που τα συνοδεύουν και να μπορέσουν να φτάσουν στον προορισμό τους, χωρίς ταλαιπωρία και κυρίως με ασφάλεια.
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να μεριμνήσετε, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών, ενημερώνοντας όλους τους συναδέλφους σας που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
 
Σας ευχαριστούμε  εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
 
Με εκτίμηση,
 
O Πρόεδρος                                                                     O Γενικός Γραμματέας
Στάθης Σκρέτας                                                               Νικόλας Κελαϊδίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.