Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το 76% των ερωτευμένων επιθυμεί ένα ταξίδι έκπληξη ως δώρο για την...

Το 76% των ερωτευμένων επιθυμεί ένα ταξίδι έκπληξη ως δώρο για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Το Παρίσι δεν χάνει την αίγλη του – παραμένει ο 1ος  προορισμός για μια σύντομη ρομαντική απόδραση

airticketsΗ airtickets®,  η πρώτη ταξιδιωτική επιχείρηση στην ελληνική αγορά, σχεδίασε ένα γεμάτο αγάπη ταξιδιάρικο ερωτηματολόγιο, για να μάθει τις προτιμήσεις και τα σχέδια των Ελλήνων, για την γιορτή των ερωτευμένων και αποκαλύπτει τις δημοφιλέστερες απαντήσεις!

Οι περισσότεροι, την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, περιμένουν με αγωνία ένα δώρο από το ταίρι τους, είτε κάτι μικρό όπως ένα φιλί, είτε κάτι πιο μεγάλο όπως ένα ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και ένα ταξίδι. Όπως προκύπτει από τις απαντήσεις της έρευνας που πραγματοποίησε η airtickets®, το 76% των ερωτευμένων επιθυμεί να λάβει ως δώρο, ένα ταξίδι έκπληξη. Το 46% των ερωτηθέντων προτιμούν να ανακαλύψουν  μια Ευρωπαϊκή πόλη με το ταίρι τους και φυσικά το Παρίσι παραμένει ο πιο ελκυστικός προορισμός για ένα ρομαντικό 3ήμερο.
Παρά την οικονομική δυσχέρεια, περισσότεροι από τους μισούς  συμμετέχοντες, έδειξαν πρόθυμοι να ξοδέψουν από 100€ έως και 300€  για μια αεροπορική πτήση, για ένα ταξίδι με σκοπό να γιορτάσουν τον Αγ. Βαλεντίνο.
Σύμφωνα με την έρευνα, τα ταξίδια γαστρονομικού ενδιαφέροντος, είναι αρκετά δημοφιλή στα ερωτευμένα ζευγάρια. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια γευσιγνωσία ή οινογνωσία για  την ημέρα των ερωτευμένων.

Η γεμάτη αγάπη έρευνα, δημιουργήθηκε και εμπνεύστηκε από την νέα τηλεοπτική καμπάνια της airtickets® με θέμα το 1%, που έχει ως στόχο να εμπνεύσει το κοινό να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Στην έρευνα απάντησαν 12.258 γυναίκες (68%) και 5.761 άνδρες (32%) και συμμετείχαν στην κλήρωση για να κερδίσουν 2 αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2016, στη σελίδα της airtickets® στο Facebook.

*Τα στοιχεία συλλέχθηκαν από την airtickets® μέσα από έρευνα που διεξάχθηκε με ερωτηματολόγιο από την 1.02.2016 μέχρι τις 07.02.2016 και είχε 18.019 συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.