Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στρατηγική συνεργασία μεταξύ LoveGreece.com και 100mentors για το πρόγραμμα #GReducation

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ LoveGreece.com και 100mentors για το πρόγραμμα #GReducation

100mentors-LoveGreece-1200x628Το LoveGreece.com (www.LoveGreece.com) και οι 100mentors (www.100mentors.com) ξεκινούν μία στρατηγική συνεργασία, με στόχο να φέρουν σε επικοινωνία μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα με τους επαγγελματίες και δημιουργούς που ανήκουν στην κοινότητά τους, μέσα από το #GReducation!
Oι νέοι καλούνται να αποφασίσουν το μονοπάτι πάνω στο οποίο θα σχεδιάσουν την επαγγελματική ζωή τους, χωρίς να έχουν τις βασικές γνώσεις ακόμη και για τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα, πόσο μάλλον για τις νέες προοπτικές που δημιουργεί η σύγχρονη πραγματικότητα.
Οι δύο οργανισμοί LoveGreece.com και 100mentors με στόχο να αλλάξουν αυτό το status quo, έχουν δημιουργήσει μια μοναδική πλατφόρμα, όπου οι μαθητές σχολείων και οι φοιτητές Πανεπιστημίων μπορούν να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν με επαγγελματίες και δημιουργούς πρότυπα στον τομέα που τους αφορά. Έτσι τους δίνεται η δυνατότητα να μάθουν από την εμπειρία τους, να γνωρίσουν απρόβλεπτες πτυχές του επαγγέλματος στο οποίο στοχεύουν, ώστε να σχηματιστεί στο μυαλό τους η ουσιαστική εικόνα γύρω από τον τομέα που έχουν επιλέξει.

Σχετικά με το Lovegreece.com
Το LoveGreece.com ιδρύθηκε το 2013 ως μια πρωτοβουλία για την αποκατάσταση και την προώθηση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό, μέσα από τις ιστορίες χαρισματικών και δραστήριων Ελλήνων που επιθυμούν να παρουσιάσουν το πιο καινοτόμο πρόσωπό της Ελλάδας στον κόσμο των επιχειρήσεων, των επιστημών, της έρευνας, του εμπορίου και του πολιτισμού. Το LoveGreece.com υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Σχετικά με το #GReducation
Το #GReducation είναι η πρωτοβουλία των 100mentors που φέρνει το 100mentors For Schools στα δημόσια σχολεία και το 100mentors for Universities στα Ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: ( https://www.indiegogo.com/project/preview/fd052aec#/ )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.