Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στις 2 & 3 Οκτωβρίου 2016 το 4ο Travel Trade Athens 2016

Στις 2 & 3 Οκτωβρίου 2016 το 4ο Travel Trade Athens 2016

Στις 2 & 3 Οκτωβρίου 2016 το 4ο Travel Trade Athens 2016Στις 2 και 3 Οκτωβρίου πραγματοποιείται το 4ο TRAVEL TRADE ATHENS 2016, ο κορυφαίος θεσμός του δήμου Αθηναίων για την προβολή της Αθήνας στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Travel_T_Athens_Η 4η διοργάνωση του ετήσιου τουριστικού επαγγελματικού θεσμού TRAVEL TRADE ATHENS 2016 θα διεξαχθεί στην Αθήνα και θα φιλοξενήσει πάνω από 85 εκπροσώπους Tour Operators, τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και διακεκριμένους δημοσιογράφους ειδικότερα του συνεδριακού Τουρισμού από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association-ETOA), διοργανώνουν την Κυριακή 2 και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 το 4o TRAVEL TRADE ATHENS 2016 με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών των Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επαγγελματιών του Ελληνικού τουρισμού με τη διεθνή τουριστική αγορά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, δήλωσε: «Η προβολή της Αθήνας αποτελεί μία από τις κεντρικές προτεραιότητές μας. Το Travel Trade Athens έχει εξελιχθεί σε σημαντικό θεσμό του τουρισμού της Αθήνας και σε κόμβο ανάπτυξης επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών. Ειδικά φέτος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον Συνεδριακό Τουρισμό, έχουμε σκοπό να φιλοξενήσουμε μεγάλο αριθμό διοργανωτών συνεδρίων καθώς και δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον Συνεδριακό Τουρισμό».

O θεσμός του Travel Trade Athens ξεκίνησε το 2013 στο πλαίσιο της Στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων για την στοχευμένη προβολή της Αθήνας στη διεθνή τουριστική αγορά και για την άμεση ενημέρωση ξένων επιχειρήσεων και επαγγελματιών για τις υπηρεσίες και το τουριστικό προϊόν του προορισμού.   

Κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων workshop (2013 – 2015) πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 6.000 συναντήσεις μεταξύ των hosted buyers και επιχειρήσεων της Μητροπολιτικής Αθήνας και της Ελλάδας γενικότερα, ενώ φιλοξενήθηκαν συνολικά περίπου 200 αγοραστές (Buyers) από 29 χώρες.

Η διαδικασία εγγραφής για το Travel Trade Athens 2016 γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του site της διοργάνωσης www.traveltradeathens.gr ενώ για τις εγγραφές μέχρι 31/05/2016, γίνονται ειδικές προσφορές.

Ειδικότερα, η δομή του προγράμματος φιλοξενίας περιλαμβάνει:

  • Τριήμερη φιλοξενία των ξένων επαγγελματιών και παράλληλη διενέργεια περιηγήσεων και επισκέψεων εργασίας, με σκοπό την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της μητροπολιτικής Αθήνας ως τουριστικού προορισμού. 
  • Διοργάνωση διαδικασίας προκαθορισμένων συναντήσεων υπό μορφή rotation με εγγυημένο ελάχιστο αριθμό ραντεβού, μεταξύ των συμμετεχόντων.
  • Διοργάνωση ειδικής πληροφοριακής επιμορφωτικής ενότητας
  • Ευκαιρίες δικτύωσης κατά τη διάρκεια παράλληλων εκδηλώσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.