Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celestyal Cruises συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Celestyal Cruises συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την «Κιβωτό του Κόσμου»

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises_Κιβωτός του Κόσμου_Α Celestyal Cruises_Κιβωτός του ΚόσμουΗ Celestyal Cruises, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, συνεχίζει να χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».
Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου», η Celestyal Cruises προσέφερε τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, σε συνδυασμό με οικονομική υποστήριξη από τους εργαζομένους της εταιρείας, προς ενίσχυση του σημαντικού έργου της Οργάνωσης.

Η προσφορά αυτή είναι μια μόνο από τις δράσεις του διευρυμένου προγράμματος προσφοράς της Celestyal Cruises προς την «Κιβωτό του Κόσμου».

Στις δράσεις τις εταιρείας εκτός από εκπαιδευτικές εκδρομές, συμπεριλαμβάνονται η προσφορά εξοπλισμού, η ενημέρωση για τη δράση της οργάνωσης και η συλλογή χρημάτων εν πλω, στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises.

Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015, η Celestyal Cruises προσέφερε σε 70 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», μαζί με εθελοντές της οργάνωσης και τον Πατέρα Αντώνιο, την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική εκδρομή που ενθουσίασε τους μικρούς ταξιδιώτες.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» «ταξίδεψε» με τη βοήθεια της Celestyal Cruises στην Κωνσταντινούπολη, την Πάτμο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μνημεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ενώ απόλαυσαν τους παραδοσιακούς χώρους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που προσέφερε το πλοίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.