Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Aristi Mountain Resort & Villas εντάσσεται στα National Geographic Unique Lodges...

Το Aristi Mountain Resort & Villas εντάσσεται στα National Geographic Unique Lodges of the World

034_AMR_ByNight  Μεγάλη εξέλιξη για τον ορεινό τουρισμό της Ελλάδας, φέρνει η είσοδος της κορυφαίας ξενοδοχειακής αλυσίδας του παγκόσμιου οργανισμού του National Geographic στη χώρα μας, με την ένταξη του ξενοδοχείου Aristi Mountain Resort & Villas στα Ζαγοροχώρια, στο χαρτοφυλάκιο του brand Unique Lodges of the World.

Η ψήφος εμπιστοσύνης στο ορεινό resort, προέκυψε μετά από μια σύνθετη και ιδιαίτερα δύσκολη διαγωνιστική διαδικασία, που αφορούσε τόσο στις υποδομές και τις υπηρεσίες, αλλά και όλες τις πρακτικές που εφαρμόζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας, την διαχείριση στερεών και υγρών, όσο και από τις δράσεις με γνώμονα την ανάδειξη της πολιτιστικής και γεωφυσικής  κληρονομιάς του Ζαγορίου ως περιοχής παγκόσμιου φυσικού κάλλους. Η ένταξη έγινε μετά  από πολυήμερο επιτόπιο έλεγχο από διακεκριμένα στελέχη του National Geographic που ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για τον σκοπό αυτό.

AMR_04Το Aristi Mountain Resort & Villas, κατάφερε να γίνει μόλις το 2ο μέλος της αλυσίδας στην Ευρώπη. Μάλιστα και το έτερο ευρωπαϊκό μέλος βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη (Kapari Natural Resort). Τα Unique Lodges of the World  αριθμούν σήμερα 45 μέλη, από όλο τον κόσμο, από την Αφρική, την Αυστραλία, τη Γαλλική Πολυνησία, την Αμερική και την Ευρώπη.

Η βασική προϋπόθεση για να ενταχθεί ένα ξενοδοχείο στην αλυσίδα είναι η ενσάρκωση των αξιών του National Geographic και των ταξιδιωτών του. Τα καταλύματα που επιλέγονται θα πρέπει να ακολουθούν καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και να στηρίζουν έμπρακτα την δέσμευση τους για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι επισκέπτες τους δε, θα πρέπει να απολαμβάνουν μια πλούσια σειρά ουσιαστικών εμπειριών που τους φέρνει σε επαφή με τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά του κάθε τόπου.
 
To Aristi Mountain Resort & Villas συμπληρώνοντας φέτος τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και έχοντας πρόσφατα βραβευτεί ως το καλύτερο «Luxury Hideaway Resort» της Ευρώπης, από τα World Luxury Hotel Awards, πετυχαίνει άλλο ένα σημαντικό κατόρθωμα.

Πλέον, οι αναρίθμητοι ταξιδιώτες του National Geographic, θα μπορούν να απολαμβάνουν, τις μοναδικές εμπειρίες που έχει σχεδιάσει το resort, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές υπηρεσίες και υποδομές του.

Με αφορμή την ένταξη του ξενοδοχείου ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του National Geographic  κ. Lynn Cutter σε δήλωση του τόνισε:

«Το National Geographic πιστεύει στη δύναμη της εξερεύνησης ως έναυσμα και κίνητρο για να αλλάξουμε τον  κόσμο και τα ξενοδοχεία που ανήκουν στα National Geographic Unique Lodges of the World αποτελούν ιδανικές αφετηρίες για όλους τους τύπους των εξερευνητών. Eίμαστε ενθουσιασμένοι για την ένταξη του Aristi Mountain Resort & Villas στην οικογένεια μας καθώς ανταποκρίνεται απολύτως και με ένα αρμονικό τρόπο  στις αξίες που πρεσβεύουν για περισσότερο από ένα αιώνα τώρα τόσο το Νational Geographic όσο και οι ταξιδιώτες του».

 Ο ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort & Villas κ. Βασίλης Ιωσηφίδης σημείωσε:

«H ένταξη του ξενοδοχείου μας στην οικογένεια των National Geographic Unique Lodges of the World, αποτελεί σπουδαία κατάκτηση, καθώς και μια επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας να ανταποκρινόμαστε καθημερινά στη διττή αποστολή μας, που αφορά τόσο στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας και ταξιδιωτικών εμπειριών στους επισκέπτες, όσο και στην προώθηση του πράσινου τουρισμού και την ανάδειξη του πολιτισμικού και φυσικού πλούτου της περιοχής».

Σχετικά με το Aristi Mountain Resort + Villas
Απλωμένο αμφιθεατρικά στο ομορφότερο και πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου, το resort είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ξύλινες παραδοσιακές στέγες και τοίχοι με ντόπιες γκρίζες πέτρινες πλάκες, παντρεύονται αρμονικά με τα γύρω βουνά. Αυτόνομα κτίρια κρύβουν μέσα τους 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και άνεση. Ατμοσφαιρικοί χώροι, οικογενειακά δωμάτια με σοφίτες, σουίτες και πολυτελείς βίλες καλύπτουν όλες τις επιθυμίες διαμονής.
Η τέχνη της γαστρονομίας τιμάται στο εστιατόριο «Salvia», όπου προσφέρονται όλα τα αγαθά της Ηπειρώτικης γης. Παραδοσιακές ντόπιες συνταγές που παρουσιάζονται με ένα ιδιαίτερο τρόπο, με εκλεκτές τοπικές πρώτες ύλες, κρασιά και αποστάγματα από τον ελληνικό αμπελώνα διεγείρουν τους ουρανίσκους και απογειώνουν διαθέσεις. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό για το κοινό – χωρίς απαραίτητη κράτηση για διαμονή.
Αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας προσφέρει το κέντρο SPA του resort, που είναι και το μοναδικό στην περιοχή. Η μεγάλη κλειστή θερμαινόμενη πισίνα διαθέτει απεριόριστη θέα προς τις απέναντι βουνοκορφές, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Το υδρομασάζ, η σάουνα και το χαμάμ συμπληρώνουν τη σωματική απόλαυση, ενώ η δυνατότητα μασάζ τεσσάρων διαφορετικών τύπων προσφέρει χαλάρωση και σωματική ευεξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.