Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Κουκάκι στις 16 καλύτερες γειτονιές στον κόσμο!

Το Κουκάκι στις 16 καλύτερες γειτονιές στον κόσμο!

DrakouΣτον παγκόσμιο κατάλογο της @airbnb με τις 16 καλύτερες γειτονιές για το 2016, σύμφωνα με την @dailymail, εντάσσεται η όμορφη γειτονιά της Αθήνας.

“Βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη και χαρακτηρίζεται ως το σπίτι των αρχαίων θησαυρών”. 

Δίπλα στην ακρόπολη, γράφει η Daily mail το Κουκάκι βρίσκεται στο κάτω μέρος του Λόφου Φιλοπάππου και, όπως όλες οι μεγάλες γειτονιές στην Ελλάδα, είναι το σπίτι για πολλούς αρχαίους θησαυρούς.

Τα τελευταία χρόνια, οι δύο πεζόδρομοι που έχουν φτιαχτεί η Δράκου και η Ολύμπου, καθιστούν το Κουκάκι ένα φανταστικό προορισμό για βόλτα.

Όλα τα εστιατόρια και τα μπαρ τοποθετούν τραπέζια και καρέκλες έξω. Πάρε ένα καφέ, ένα βιβλίο, και ένα κάθισμα και να παρακολούθησε την παρέλαση των ανθρώπων που περνούν.

Μπορείτε σε οποιοδήποτε μπαρ και καφέ να παρετε ένα ποτό, ενώ ο Pmampas έχει μια μεγάλη ποικιλία από μπίρες, το Vinni Biraria έχει 66 μπύρες στο μενού του. Για «δημιουργική» ελληνική κουζίνα, το Edodi είναι ένας παράδεισος για τους καλοφαγάδες. Το Ambrosia είναι δημοφιλής για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ενώ το Σκουμπρή ειδικεύεται στα θαλασσινά.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.