Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Experience Corinthia στο Money Show και Πως το Πάθος φτιάχνει προορισμούς

Η Experience Corinthia στο Money Show και Πως το Πάθος φτιάχνει προορισμούς

Η Κορινθία σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις διαφορετικές & συναρπαστικές εμπειρίες!

Experience Corinthia_Signature  Experience Corinthia_9-1-16Αυτό ήταν το μήνυμα που έδωσε η Experience Corinthia, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης – ενημέρωσης που έκανε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στο Hilton, στα πλαίσια του Many Show. Με αρωγό τη κα Μαρία Αλιφραγκή και το Signature Travel, μας ταξίδεψαν στη πανέμορφη Κορινθία, μας εξήγησαν γιατί τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι τουριστικός προορισμός.
Experience Corinthia_Τριανταφυλλου “Πως το Πάθος φτιάχνει προορισμούς” και γιατί ένας αρχιτέκτονας ο κ. Σταθης Τριανταφύλλου, που ξεκίνησε να φτιάξει απλώς το μικρό εξοχικό της οικογένειας κατέληξε να γίνει ξενοδόχος.

Experience Corinthia_Δάφνη Μαυρομάτη Εκ μέρους της Experience Corinthia, μιας εθελοντικής πρωτοβουλίας, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι για τον τόπο τους, με στόχο να διαδώσει τις δυνατότητες της περιοχής, για τον εισερχόμενο θεματικό τουρισμό στην Κορινθία, μίλησαν η κα Βιβιαν Πατκου, και ο κ. Σταυρος Κεφαλάς με τέτοιο πάθος για τον τόπο τους που όπως είπε κάποιος από τους συμμετέχοντες “Για 2 ώρες γίναμε όλοι Κορίνθιοι!
 
Experience Corinthia_nΟ ΗΑΤΤΑ πάντα παρών με τον κ. Γιώργο Παλιούρα, συνιδιοκτήτη της Orange Cruises Hellas, ο οποίος τόνισε την υποστήριξη του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών Γραφείων στη προσπάθεια της Experience Corinthia.
 
 
 
 
 
 
Experience Corinthia8_n Experience Corinthia_ΒασσιλιουΚατά της διάρκεια της εκδήλωσης ο ερευνητής & ο υπεύθυνος εξιχνίασης πολλών υποθέσεων αρχαιοκαπηλίας, μεταξύ των οποίων & της κλοπής αρχαιοτήτων απ’το μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου, κ. Γιώργος Τσούκαλης μας ταξίδεψε στα μονοπάτια των αρχαιοκάπηλων, και μας προσκάλεσε μαζί με το Experience Corinthia, να γίνουμε κι εμείς για λίγο ανασκαφείς, δίπλα στους Αρχαιολόγους ανασκαφείς, ο wine manager κ. Παπαθανασόπουλος, μας μίλησε για τον υπέροχο οινο της περιοχής,  ενώ ο γνωστός οινοποιός κ. Βασιλείου/Κτήμα Βασιλείου, μας έκανε να ονειρευτούμε τον υπέροχο Αγιοργείτικο Οίνο, της Κορινθίας.
 
Experience Corinthia_Angelopoulos“Γνωρίζετε πως οι Συρακούσιοι στη Κατω Ιταλία είναι Κορίνθιοι”, ρώτησε το ακροατήριο, αλλά και τους οργανωτές ο κ. Θοδωρής Αγγελόπουλος, διευθυντής στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όλοι έμειναν άφωνοι, όχι δεν το γνωρίζαν. Όπως επίσης δεν γνώριζαν πως οι Συρακούσσες, μια φτωχή κατά τα άλλα πόλη της νότιας Ιταλίας, αποφάσισε να επενδύσει στον πολιτισμό και κέρδισε το στοίχημα. “Το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Συρακουσών φέτος πούλησε 320.000 εισιτήρια, με μέσο όρο διανυκτερευσεων τις 4 ημέρες.” συνέχισε.
 
Με την υπόσχεση εκ μέρους όλων πως θα ξαναβρεθούν στη Κορινθία, να δουν από κοντά τη υπέροχη αυτή περιοχή της Ελλάδας, έκλεισε η εκδήλωση.
 
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.