Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Βελτιωμένος ο καιρός τη Πρωτοχρονιά του 2016 – Στο ένα μέτρο το...

Βελτιωμένος ο καιρός τη Πρωτοχρονιά του 2016 – Στο ένα μέτρο το χιόνι στο Πήλιο

pelioΒελτιωμένος καιρός με πρόσκαιρες, ασθενείς χιονοπτώσεις. Εξασθένηση των βορείων ανέμων στο αιγαίο. Παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ολικός.

Οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς θα χαρούν το χιόνι στο Πήλιο

Στο ένα μέτρο έχει φθάσει το χιόνι σε πολλά χωριά του Πηλίου, μετά και τη χθεσινοβραδινή χιονόπτωση, η οποία συνεχίζεται σε αρκετά σημεία της Μαγνησίας. Η χιονόστρωση επεκτείνεται από την Πορταριά προς Ζαγορά και Μακρυρράχη. Από το πρωί, χιονίζει έντονα και σε άλλες περιοχές του Πηλίου, όπως στη Μηλίνα, και τα Καλά Νερά.

Η κίνηση των οχημάτων προς Ζαγορά μέσω Χανίων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ έκλεισε από χθες ο δρόμος Χανίων – Κισσού (που περνά μέσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο).

Κανένα πρόβλημα στο νομό, σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, που συνέστησε ωστόσο στους οδηγούς που θα κινηθούν στα ορεινά, να έχουν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες. Ενώ σε όλο το οδικό δίκτυο, βρίσκονται εικοσιπέντε μηχανήματα της Περιφέρειας.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.