Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Χάσμα απόψεων, μεταξύ των γενεών, σχετικά με τις διακοπές τους στην Ελλάδα,...

Χάσμα απόψεων, μεταξύ των γενεών, σχετικά με τις διακοπές τους στην Ελλάδα, αποκαλύπτει η νέα έρευνα, της LoveHolidays

Πως κατηγοριοποιούνται οι ξένοι που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας – Διαφορετικές οι τάσεις μεταξύ γενεών.

GreeceΈνα μεγάλο χάσμα απόψεων, μεταξύ των γενεών, σχετικά με τις διακοπές τους στην Ελλάδα, αποκαλύπτει η νέα έρευνα, της LoveHolidays.

Συγκεκριμένα, στα συμπεράσματα της έρευνας αναφέρεται ότι:
• Το 71% της νέας γενιάς θα προτιμούσε να ταξιδέψει με μια αξιόπιστη και γνωστή ταξιδιωτική εταιρεία, για λογους ασφάλειας, δηλ. κατά ένα τέταρτο περισσότεροι από ό,τι τα άτομα άνω των 60.

• Το 50% των ταξιδιωτών, ηλικίας άνω των 60 ετών θα προτιμούσαν να ταξιδέψουν χωρίς την υποστήριξη τοπικής ταξιδιωτικής εταιρείας

• Πάνω από το 50% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι η Ελλάδα εάν βγεί από την ΕΕ, σημαίνει χαμηλότερες τιμές για διακοπές.

• Παρά την οικονομική κατάσταση, το 66% των ερωτηθέντων θεωρούν την Ελλάδα ασφαλή προορισμό διακοπών.

Στόχοι και αποτελέσματα

Με στόχο να ενημερωθεί αν τα σχέδια των διακοπών τους έχουν επηρεαστεί από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα, το online γραφείο ταξιδίων LoveHolidays, πραγματοποίησε έρευνα, σε όλη τη Βρετανία.

Τα καλά νέα για τις σχεδιαζόμενες διακοπές στην Ελλάδα είναι ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσαν πως δεν πρόκειται να επηρεαστούν από την οικονομική κρίση. Ενώ το 21% των ερωτηθέντων ηλικίας 45-59 ετών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να βοηθήσουν την οικονομία της.

Στην ερώτηση πως θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ενθάρυνση, των ανθρώπων να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, οι ταξιδιωτικές εταιρείες. Η απάντηση των νεοτέρων ήταν πως η καλύτερη επιλογή, είναι η προσφορά χαμηλότερων τιμών για πτήσεις και ξενοδοχεία ώστε να ενθαρρυνθούν περισσότεροι τουρίστες να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

[scribd id=294839765 key=key-yBDpT6hYJP3xL9otw0kJ mode=scroll]

Source: http://www.loveholidays.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Ελλάδα είναι ο πιο ασφαλής προορισμός στην Ευρώπη. Όσο αφορά στις εταιρίες υπάρχουν όπως και σε όλους τους χώρους και καλές και κακές. Δώστε ευκαιρία στις μικρές εταιρίες. Οι μεγάλες εταιρίες ουσιαστικά κάνουν μεσιτείες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.