Αρχική Αεροπορικά Νέα TRAVELPLANET24: ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

TRAVELPLANET24: ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

ΠΑΡΙΣΙ, ΡΩΜΗ, ΜΟΝΑΧΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
TRAVELPLANET24: ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;Η Travelplanet24 παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς και τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των Ελλήνων για τα Χριστούγεννα του 2015.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την Travelplanet24, κορυφαία επιλογή των Ελλήνων ταξιδιωτών για το 2015, είναι η πόλη του φωτός, το Παρίσι.  Για ακόμη μια χρονιά, στους δημοφιλείς προορισμούς περιλαμβάνονται τρείς από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις, η Ρώμη, το Μόναχο, το Λονδίνο, ενώ την έκπληξη κάνει η Νέα Υόρκη, η οποία συγκαταλέγεται για πρώτη φορά στην πεντάδα των δημοφιλέστερων προορισμών. Οι κλασσικοί Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί της Κεντρικής Ευρώπης, φέτος,  βρίσκονται χαμηλότερα στην λίστα προτίμησης. Έτσι λιγότεροι ταξιδιώτες προτίμησαν φέτος, την Βουδαπέστη, καθώς βρίσκεται μόλις στην 6η θέση, και ακολουθούν η Πράγα, το Μιλάνο, η Βιέννη και το τοπ 10 των δημοφιλέστερων προορισμών, κλείνει με το Άμστερνταμ.
Οι Έλληνες ταξιδιώτες προνόησαν και  προγραμμάτισαν το ταξίδι τους κλείνοντας τα αεροπορικά τους εισιτήρια, για την περίοδο των Χριστουγέννων, από τις αρχές Οκτωβρίου, δηλαδή κατά μέσο όρο 70 ημέρες πριν ταξιδέψουν.
Η μέση τιμή του εισιτηρίου για την ταξιδιωτική περίοδο 21 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου, είναι στα 263€ και παρουσιάζει μικρή αύξηση σε σχέση με το 2014 που κυμαινόταν στα 250€. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, ένας στους δέκα έχει κλείσει τα αεροπορικά του εισιτήρια, για τις διακοπές των Χριστουγέννων, μέσα από το mobile site και την iOS εφαρμογή της Travelplanet24.
Οι κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την περίοδο 21 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου, μέσα από την ιστοσελίδα και τις mobile εφαρμογές της Travelplanet24, αφορούν 1.500 επιβάτες, από τους οποίους 100 είναι παιδιά και 10 βρέφη.
*Τα στοιχεία συλλέχθηκαν από την Travelplanet24 και αφορούν εισιτήρια που κλείστηκαν την περίοδο 1.08.2015 – 27.11.2015 για την ταξιδιωτική περίοδο 21.12.2015-08.01.2016 και γίνεται σύγκριση με στοιχεία της αντίστοιχης περιόδου το 2014.
Προφίλ :
Το 2005, δύο νέοι επιχειρηματίες με ανήσυχο πνεύμα ίδρυσαν μια Startup εταιρεία σε μια πόλη με ιστορία και άφθονους τουριστικούς πόρους, την Αθήνα. Η εταιρεία ήταν ηTravelplanet24. Σήμερα, λειτουργώντας σε 45 χώρες παγκοσμίως, το online ταξιδιωτικό γραφείο μας, ονομάζεται Tripsta, και θεωρείται πρωτοπόρος στον χώρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Τα brand μας Travelplanet24, airtickets & tripsta εξυπηρετούν περισσότερο  από ένα εκατομμύριο πιστούς ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, τρένο ή πλοίο σε όλο τον κόσμο. Με γραφεία στην Αθήνα, το Βουκουρέστι και τη Κωνσταντινούπολη, 280 ικανοί συνεργάτες δουλεύουν καθημερινά για να διασφαλίσουν στους πελάτες που μας εμπιστεύονται για τις εγγυημένα χαμηλές τιμές εισιτηρίων καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.