Αρχική Βραβεία Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Ελευσίνας

Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Ελευσίνας

wasterecyclingawards_2015_14Κέρδισε χρυσό βραβείο για το δημοτικό Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ), το οποίο είναι μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

  Τα βραβεία απονεμήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης WASTE & RECYCLING AWARDS 2015 σε επιχειρήσεις (ιδιωτικές ή δημόσιες), Δημόσιους Οργανισμούς και ΟΤΑ, που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένες πρακτικές για την αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων.
  Η διοργάνωση απονομής βραβείων σχετικά με την διαχείριση αποβλήτων γίνεται για πρώτη φορά φέτος από την εταιρεία BOUSSIAS COMMUNICATIONS και το ηλεκτρονικό περιοδικό PLANT MANAGEMENT και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.
  Οι υποβληθείσες υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν με ηλεκτρονική διαδικασία από Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένους στον χώρο τους επιστήμονες.
   Υποψηφιότητες με βαθμολογία άνω του 8 (με άριστα το 10) έλαβαν χρυσό βραβείο, υποψηφιότητες με βαθμολογία από 7-7,99 αργυρό και από 6-6,99 χάλκινο.
   Η σημασία του βραβείου έγκειται, εκτός των άλλων, στην αναγνώριση της πρωτοποριακής και αποτελεσματικής λειτουργίας του δημοτικού ΚΔΑΥ από κριτές-επιστήμονες γνώστες του σχετικού αντικειμένου.
   Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους με την λειτουργία του ΚΔΑΥ.
   Η διάκριση αυτή, τόνισε υπεύθυνος του Δήμου Ελευσίνας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.