Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park

Radisson Blu Park Hotel st'astra_519 Αφεθείτε στη θέα της λαμπερής Αθήνας και της Ακρόπολης και απολαύστε τις  Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης και τα πυροτεχνήματα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park.

Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, η γιορτινή μουσική και οι απολαυστικές γεύσεις, απογειώνουν  την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου.

St’ Astra restaurant-Bar
St'Astra-New Year’s Eve Menu

Aperitif  & Amuse bouche
***
Βελουτέ topinambour (αγκινάρες Ιερουσαλήμ)
αρωματισμένη με μαύρη τρούφα
 και τραγανό brioche
***
Seared tuna με πουρέ από καρότο αρωματισμένο με πορτοκάλι,
ζωμό ginger και σαλάτα από καρότο & ρόδι
***
Καπνιστό foie gras σε Κινέζικο λάχανο
και κρύα σάλτσα πορτοκαλιού
αρωματισμένη με μπαχαρικά Ανατολής
***
Μοσχαρίσιο φιλέτο
με κρέμα πατάτας, chutney μανιταριών εποχής
 και σπόρους μουστάρδας τουρσί
***
Sorbet πορτοκάλι-yuzu
***  
Κύλινδρος bitter σοκολάτας
αρωματισμένη με κάρδαμο και sorbet μανταρίνι
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises

Τιμή ανά άτομο: 130 €

Gallo Nero
Gallo NeroΣτο μοναδικό περιβάλλον του «Gallo Nero”, εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης, απολαύστε Gala Menu 6 πιάτων
και αφεθείτε σ’ ένα κεφάτο party με τις μουσικές επιλογές του D.J.

Gallo Nero
New Year’s Eve Menu

Aperitif
***
Βελουτέ από πατάτα και πράσο
αρωματισμένη με τρούφα και τραγανά κρουτόν
***
Ριζότο Milanese με κρόκο Κοζάνης
και chutney μανιταριών
***
Αρωματική σαλάτα
με κροκέτες από κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ framboise
***
Χοιρινό φιλέτο με κρέμα γλυκοπατάτας
ψητή σελινόριζα και σάλτσα από μύρτιλο
***
Pave bitter σοκολάτας
με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises

Λευκό & κόκκινο κρασί

Τιμή ανά άτομο: 80 €

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210-8894500, 210-8894517