Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ellinair και ο Διεθνής Μαραθώνιος “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ενώνουν τις δυνάμεις...

Η Ellinair και ο Διεθνής Μαραθώνιος “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Η Ellinair “Επίσημος Χορηγός”, δημιουργώντας τη δική της Running Team και μεταφέροντας στη Θεσσαλονίκη σπουδαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Ellinair_24_12_15 Τη διεύρυνση της συνεργασίας τους ενόψει του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ανακοίνωσαν η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης και η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, Ellinair, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, με την Ellinair να στηρίζει τη διοργάνωση ως Επίσημος Χορηγός, δημιουργώντας τη δική της Running Team και μεταφέροντας στη Θεσσαλονίκη σπουδαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ellinair_24_12-15Οι δύο κορυφαίοι αθλητές Rinas Akhmadeev και Vasilii Permitin, οι οποίοι ήρθαν από τη Ρωσία και εντάχθηκαν στην ομάδα της Ellinair, αναδείχθηκαν νικητές στον Ημιμαραθώνιο της 10ης Οκτωβρίου 2015, καταλαμβάνοντας την πρώτη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ διοργάνωσης.

Η Ellinair θα προωθήσει ακόμη περισσότερο το διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης, προσκαλώντας ακόμη περισσότερους αθλητές και ενδιαφερόμενους από χώρες του εξωτερικού, όπως δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Σταύρος Δαλιάκας: «Η Ellinair και ο Όμιλος Μουζενίδη θα δημιουργήσουν ειδικά τουριστικά πακέτα, στοχεύοντας στην ανάδειξη και καθιέρωση της Θεσσαλονίκης σε σημαντικό προορισμό αθλητικού τουρισμού. Ο Όμιλος Μουζενίδη έχει 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Υπήρξαν χρονιές που οι επισκέπτες που ήρθαν στη χώρα μας μέσω του Ομίλου Μουζενίδη ξεπέρασαν τους 400.000. Αυτό συνεπάγεται σημαντική εισροή συναλλάγματος και τόνωση της ελληνικής οικονομίας. Δίνουμε προσοχή στην ποιότητα και τις υπηρεσίες στον άνθρωπο. Για αυτόν το λόγο στηρίζουμε και τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μία διοργάνωση με τα ίδια ιδανικά».

Στη δύναμη της συνεργασίας και τα κοινωνικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από αυτήν εστίασε η Ολυμπιονίκης και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Marketing της διοργάνωσης, Φανή Χαλκιά: «Τόσο οι δύο μεγάλες δρομικές διοργανώσεις της Μακεδονίας, όσο και ο Όμιλος Μουζενίδη, έχουν να επιδείξουν σημαντική κοινωνική –και όχι μόνο- προσφορά στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα γενικότερα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντική η συνεργασία και η σύμπραξη δυνάμεων για καλό σκοπό».

Στο σημαντικό κοινωνικό έργο που συντελείται μέσω της συμμετοχής στη διοργάνωση αναφέρθηκε και ο Διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιάννης Γιαννούλης, μέλος της Ellinair Running Team: «Δε θα μπορούσα να λείπω από μία τέτοια προσπάθεια. Συμμετέχω στη μεγάλη γιορτή της 3ης Απριλίου με την ομάδα της Ellinair, θέλοντας να συμβάλλω κι εγώ στη στροφή του κόσμου στο μαζικό αθλητισμό».

Ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης κ. Δρόσος Χριστόπουλος εξήρε τη διεύρυνση της συνεργασίας με την Ellinair, τονίζοντας τη δυναμική και τα οφέλη που θα προκύψουν μέσω αυτής: «Έχουμε κάτι κοινό με την Ellinair και γενικά με τον όμιλο Μουζενίδη. Σε πείσμα των καιρών και παρά τη δυσμενή κατάσταση που διάγει η χώρα, εμείς δεν το βάζουμε κάτω, σηκώνουμε τα μανίκια και μεγαλουργούμε προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, το οποίο υπηρετούμε, ο καθένας από τη δική του πλευρά. Το μυστικό μας είναι ότι η μεγάλη οικογένεια των χορηγών και υποστηρικτών μας, των θεσμικών κρατικών φορέων, των εθελοντικών φορέων, καθώς και των άριστων στελεχών και μεμονωμένων εθελοντών μας, καταθέτουν συνεργαζόμενοι την ψυχή τους προς όφελος του κοινού μας σκοπού. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι στην οικογένειά μας εντάσσεται μια μεγάλη δύναμη, η οποία έχει τα ίδια ιδανικά με εμάς, η συνεργασία με την οποία θα αποβεί προς όφελος του κοινού σκοπού που υπηρετούμε, αυτού της βελτίωσης των υπηρεσιών μας προς το κοινωνικό σύνολο. Με την Ellinair δίπλα μας, ως Επίσημο Χορηγό και αερομεταφορέα, θα έχουμε στην πόλη μας εξαιρετικούς πρωταθλητές από το εξωτερικό, αναβαθμίζοντας το κύρος της διεθνούς διοργάνωσής μας, αλλά και δρομείς οι οποίοι θα συνδυάζουν την τουριστική τους επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή τους στις διοργανώσεις μας, υλοποιώντας κατ’αυτό τον τρόπο τη βασική φιλοσοφία της διοργάνωσης, η οποία θέλει να στρέφει τον κόσμο στον υγιεινό τρόπο ζωής και άθλησης. Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με τα φτερά της Ellinair, θα ταξιδεύει παντού, μια και η ίδια η εταιρεία, με βάση τη Θεσσαλονίκη, έχει ξεφύγει από τα όρια της πόλης και της χώρας μας, αποτελώντας έναν άξιο πρεσβευτή της. Καλές γιορτές και υγεία σε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.