Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γεύση Ελλάδας στην χειμερινή Μόσχα

Γεύση Ελλάδας στην χειμερινή Μόσχα

Valery Karovkin κ Πολύκαρπος Ευσταθίου
Ο γενικός διευθυντής διεθνών σχέσεων του Rostourism κ Valery Karovkin και o επικεφαλης ΕΟΤ Ρωσίας Πολύκαρπος Ευσταθίου

Εκδήλωση Ελληνικής βραδιάς για τους εκπροσώπους των σημαντικότερων Μ.Μ.Ε. της Ρωσίας, που εργάσθηκαν για την προώθηση της Ελλάδας στη χώρα, οργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα.

IRINA TURINA
Η Διευθύντρια τύπου της Ρωσικής Ενωσης Τουριστικής βιομηχανίας κα IRINA TURINA
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, στο Ελληνικό εστιατόριο Molon Lave, προς τιμήν Ρώσων δημοσιογράφων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου (τουριστικού και πολιτικού ρεπορτάζ), παρουσιαστών τηλεοπτικών σταθμών, bloggers,opinion makers,κ.α. 
 
Προσκεκλημένοι ήταν επίσης οι κυριότεροι Ρώσοι Τ.Ος. και εκπρόσωποι ελληνικών ξενοδοχειακών ομίλων με γραφεία στην Μόσχα, καθώς και Έλληνες εισαγωγείς και ελληνικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Μόσχα. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Ελληνίδα πρέσβειρα κα Δανάη Μαγδαληνή Κουμανάκου, ο γενικός διευθυντής διεθνών σχέσεων του Rostourism κ Valery Karovkin , ο υποδιοικητής του ΙΚΑ ΡΩΣΙΑΣ και πρώην υφυπουργός τουρισμού κ Evgeny Pisarefski, η εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής τουριστικής βιομηχανίας κα Irina Turina, ο ιστορικός και θεατρικός διευθυντής Evgeny Ponasenkov κα.
 
Η κα Πρέσβειρα απευθυνόμενη στους προσκαλεσμένους, αναφέρθηκε στη διευκόλυνση και απλούστευση των διαδικασιών έκδοσης βίζα από τα Ελληνικά Προξενεία, τα οποία στελεχώνονται τμηματικά με προσωπικό και ηλεκτρονική δικτύωση και θα ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά  στην αναμενόμενη αύξηση . Πλέον των ανωτέρω αυξάνεται η χρονική διάρκεια της βίζα στην χώρα μας, με τα βιομετρικά και πολλαπλών εισόδων στοιχεία. Ο κ Karovkin από τον Rostourism, αναφέρθηκε στην τουριστική συνεργασία των δύο χωρών και τις στενές ελληνορωσικές σχέσεις, που αναπτύσσονται ενόψει του «Αφιερωματικό έτους Ελλάδας-Ρωσίας» 2016.
 
Στη συνεχεία απονεμήθηκαν από τον Διευθυντή του γραφείου ΕΟΤ, τιμητικά διπλώματα ελληνορωσικής συνεργασίας και δώρα, στους παριστάμενους δημοσιογράφους και παρουσιαστές ενώ προσφέρθηκαν αυθεντικά ελληνικά εδέσματα, γλυκά και κρασιά .
 
Η βραδιά κύλισε σε πολύ ζεστό κλίμα και μεγάλο ενθουσιασμό από τους προσκεκλημένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.